RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er våren på TV 2

Sist oppdatert:
TV 2 kommer med mange fristelser etter nyttår.

(SIDE2:) Er du lei deg for at «Skal vi danse» er slutt eller gruer deg til «Jakten på kjærligheten» er over? Fortvil ikke: TV 2 har mye nytt å by på etter nyttår.

Tirsdag lanserte de sine nye planer.

TV 2s nye helgesatsing blir «Norske talenter», «Det store Korslaget» og «Prosjekt X». I tillegg satser de på gamle favoritter som «Senkveld», «Golden Goal» og «God Kveld Norge».

Her er de nye programmene de frister med:

«Det nye Korslaget»
Guri Solberg vil lede programmet, som går over åtte episoder. Sju kjente norske artister får i oppgave å lede et amatørkor fra sine respektive hjembyer. Målet er å nå til topps i en «Idol»-lignende konkurranse, hvor ett kor stemmes ut av seerne hver uke. Vinnerkoret får en større pengepremiere de kan gi til et godt formål på sitt hjemsted.

«Prosjekt X»
I dette programmet skal ti deltakere reise til Tsumeb i Nambia for å bygge en barnehage for SOS Barnebyer. Deltakerne skal jobbe og leve på samme måte som befolkningen gjør i Nambia. Barnehagen skal gå til foreldreløse og forsømte barn, og SOS Barnebyer skal drive bygget når programmet er avsluttet. Sarah Natasha Melbye leder programmet.

«Da damene dro»
Alle kvinnene på øya Husøy i Troms ble sendt til Syden i ti dager i høst. I disse dagene må mennene klare seg på egen hånd. Hvordan mennene takler å være uten kvinner i ti dager, blir vist i dette realityprogrammet.

«Øyvind Fjeldheim møter eventyrlige nordmenn»
Øyvind Fjeldheim møter nordmenn som har fulgt sine villeste drømmer. Han møter blant annet en multimilliardær i USA, en norsk TV-stjerne i Kina, en hotellgrunder i Kambodsja og en regissør i Hollywood. Programmet starter allerede 29. desember.

«En god nummer to»
Henriette Steenstrup, Ane Dahl Torp, Fridtjov Såheim, Christian Skolmen, Pia Tjelta og John Brungot er navnene som frister i dette humordramaet. Vi følger en mislykket skuespiller på Nationaltheatret som er i ferd med å gi opp fordi hun aldri får noen store roller. Så havner hun til sengs med en av teatrets viktigste regissører.

«Smaken av Norge»
På reise rundt i Norge vil Sigurd Sollien og mesterkokk Erling Sundal finne landets lokale matspesialiteter. De to programlederne vil få hjelp av lokale kokker til å lage en fireretters meny av lokal mat og lokale råvarer. Til slutt skal de lokale kokkene møtes i studio og konkurrere om hvilken mat som er best.

«Zebra Grand Prix»
En rekke kjendiser skal konkurrere i et bilrace. Kjendisene plasseres i par, og i hvert program skal fem kjendispar konkurrere i tre runder. To av rundene vil være vanlige, mens i den siste får de en stor utfordring. Camilla Wold Knudsen leder programmet.

«Karl den tredje»
Savner du «Mot i brøstet» og «Karl og Co»? Nå er Karl tilbake igjen i en ny komiserie på 12 episoder. Nils Vogt spiller som tidligere hissigproppen Karl, som nå har giftet seg og blitt rik. Med seg får Vogt blant annet Bjørn Sundquist, Håvard Bakke og Nina Voxholt.

«Broom»
Jan Erik Larssen frister bilinteresserte med denne serien. Både spesielt interesserte og vanlige folk vil kunne få noe ut av forbrukerprogrammet. TV 2 vil også satse stort på nett i forbindelse med serien.

Også flere allerede kjente programmer vil komme tilbake på lufta, blant annet «Skaperen», «Norske talenter», «Skogheims», «Hotel Cæsar», «Tid for hjem», «Sunt og godt» og «TV 2 hjelper deg»

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere