*Nettavisen* Nyheter.

Her er vårens motefarge

Foto: (Scanpix)

90-tallets motefarge beige er tilbake. Se bilder fra catwalken her!

(SIDE2): Beige ser ut til å trone opp som årets favoritt i 2010. Se bare hvor mange designere som har kastet seg på trenden her.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Designernes favoritt
Balmain, Bottega Veneta, Chloe, Dries Van Noten, Fendi, Givenchy, Hermes, Dior, Lanvin, Marni, Prada, Stella McCartney, Valentino og Versace er bare noen av alle motehusene og designerne som har lagt sin elsk på beige plagg for våren og sommeren 2010. Chloe og Stella McCartney er spesielt opptatt av beige plagg, og matcher det gjerne med tilbehør i brunt skinn, som tynne belter, vesker eller sko med frynser.

Burgunderfarget eller dyp røde lepper og negler brukes ofte som et sprekt fargeinnslag til klær i beige.

Beige festkjoler
Det var også mange av stjernene som bar beige kjoler under Grammy-utdelingen i Los Angeles i helgen. Ashanti, Keri Wilson, Katy Perry, Beyonce og Heidi Klum var alle ikledd lekre kjoler i ulike nyanser av beige. Den flotteste av de alle var trolig Keri Wilson, med stroppeløs og tettsittende beige kjole ned til knærne.

Bildene fra den røde løperen til Grammy Awards kan du se her.

Tilbehør i beige
Årets tilbehør bør også være i trendfargen beige. Belter, sko og vesker kommer nå i den flotte hudfargen. På bildet under kan du se hva nettbutikken Nelly.com vil selge deg for våren og sommeren 2010. De satser på et hav av sko i beige toner og dyreprint, og har kalt nettopp denne delen av kolleksjonen for Afrika-bohem.

Se bildespesial fra catwalken under bildet

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Trine Rasmussen (Mediehuset Nettavisen)

Se flere bilder fra catwalken her:

2815

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.