*Nettavisen* Nyheter.

Her er vårt drømmelag

Side2 har tittet på Norges kjendiser og kommet opp med det som må være den absolutt beste elleveren. Se hvem som er med her.

13.05.06 22:33

(Side2:) Fotballen i Norge har virkelig blitt sparket i gang og for alle som har kommet innom TV 2 så vet man at det er mye av det på TV også. For å dra en linje mellom vårt kjendisstoff og fotballen man finner i vår søsterpublikasjon Nettavisen og deres FXT har vi laget kjendisenes fotball-lag.

Dorthe i mål
Det er viktig med en målvakt som har kontroll og stor rekkevidde. Vi er overbevist om at Dorthe Skappel både er god i feltarbeid og på streken, i hvert fall etter det vi har sett på God Kveld, Norge. Dessuten er Dorthe en høy kvinne, noe som selvfølgelig øker rekkevidden. Det nærmeste vi kommer er Peter Scmeichel, selv om han har lagt opp.

Forsvaret
Et godt forsvar skal bestå av folk som oppfatter spillet godt og som samtidig har en strålende evne til å få ballen unna. Litt aggressivitet skader heller ikke.

På venstre back har vi plassert Harald Zwart, han er både kreativ og kan sende lange, flate baller ut på kantene. Dessuten tror vi at han er en skikkelig arbeidshest. Noe som aldri er dumt for en back. Ashley Cole er hans fotballmotsetning.

Som kaptein og midtstopper har vi Christer Falck. En råtass som ikke er redd for noen. Det er alltid viktig for et lag, og spesielt en midtstoppper. Vi tror han kan takle alle på sitt eget lag, og alle de måtte møte. Christer Falcks motsetning er John Terry.

Klikk på bildet for å forstørre.


Trond Espen Seim er en klassisk midtstopper som kan takle de fleste situasjoner, og som samtidig er stort sett opptatt av det å gjøre en god jobb. Tenk deg Jamie Carragher.

Høyrebacken inntas av Julia Schact. Det kan muligens bli noen røde kort, spesielt etter det vi har sett i Naboer. Likevel tror vi hun tåler det en back må tåle. Mye løping opp og ned for å nå målene. Julia er kjendislagets Gary Neville.

Midtbanen
På venstre kant har vi plassert Ari Behn. Det er muligens ikke lett å gjette på hva han kommer til å gjøre med ballen, men det kan noen ganger bli ganske interessante ting - og vi tror på at et lag trenger en spiller som han. Ari er lagets svar på Christiano Ronaldo.

Den sentrale midtbanen består av den svært kreative Kjetil Try, lagets svar på Steven Gerrard, og kjendislagets svar på Roy Keane: Anne-Kath Hærland.

På høyre kant kommer Aylar Lie. Et eksotisk tilskudd med tilsnitt til å gjøre absolutt hva som helst. En Luis Garcia.

Angrep
En liten rask spiller som ikke er redd for å hoppe i det og med sambamoves, ja - Mira Craig er kjendislagets Ronaldo. Ved siden av seg har hun Kristopher Schau - lagets svar på ingen ringere enn Duncan Ferguson.

Trener
Det er ikke mange som klarer å holde styr på kjendisene, og spesielt ikke Anne Kath-Hærland, derfor ble valget enkelt: Jon Almaas.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.