*Nettavisen* Nyheter.

Her er veien omgjort til en foss

Foto: Tom Øyvind Hogstad (Telemarksavisa)

- Det var veldig voldsomt.

14.07.12 15:25

SKIEN (TA.no): Et voldsomt regnvær omgjorde deler av Luksefjellveien til en elv.

- Det var veldig voldsomt. En skikkelig foss på kanskje en halv meter som går helt opp til rekkverket, sier Tom Øyvind Hogstad til TA.no fredag ettermiddag.

Hogstad tok bildene rett før man kommer til Modammen på Luksefjellveien i Skien.

Også i fjor sommer ble veier sperret grunnet mye nedbør. Les også: Evakuert etter flom

(Saken fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Tom Øyvind Hogstad (Telemarksavisa)

Måtte snu
Det var da Hogstad skulle ta en tur mot Luksefjell ved 16-tiden fredag at han ble stoppet av en det voldsomme vannet i veibanen. På andre siden av elven som gikk tvers over veien stod to motorsyklister på vei mot Skien. Heller ikke de hadde sjans til å ta seg fram.

- Motorsyklistene stod veldig fast, det var ikke mulig å bevege seg videre oppover heller, sier Hogstad som i tillegg til flere bilister ikke kom seg videre oppover Luksefjellveien og måtte snu.

- Jordras
Politiet i Telemark har mottatt flere telefoner om Luksefjellveien i løpet av ettermiddagen.

- Vi har mottatt melding om at det er gått et mindre jordras, men vi dro ikke til stedet, sier operasjonsleder Gunnar O. Hanssen i Telemark politidistrikt til TA, og forteller at politiet henviste saken videre til vegtrafikksentralen.

Åpen vei
Ifølge Hogstad skal det i tillegg til den voldsomme elven også være mye stein og røtter som ligger i veibanen. Men ifølge vaktoperatør i Statens vegvesen er veien nå ferdig ryddet og skal være åpen for trafikk.

- Ettersom jeg forstod er arbeidet ferdig der oppe og det skal være klar bane, sier Arne Kleiv i Statens vegvesen til TA.

Les flere saker hos Telemarksavisa her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag