RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
MIKEL RUFFINELLI er større omkrets rundt hoftene enn høyde.
MIKEL RUFFINELLI er større omkrets rundt hoftene enn høyde. Foto: YouTube

Her er verdens bredeste hofter

Sist oppdatert:
Omkretsen overgår høyden.

(SIDE2): Mikel Ruffinelli (39) har satt verdensrekorden i å ha verdens største hofter, ifølge World Record Academy.

Firebarnsmoren fra Los Angeles er bare 1.32 meter høy, og veier 190 kilo. Rundt midjen er er omkretsen rundt 109 centimeter, noe som er relativt smalt for hennes kroppsvekt. Hoftene derimot har en omkrets på 253 centimeter.

Ruffinellis brede hofter gjør det vanskelig å komme seg igjennom døråpninger, og når hun reiser med fly behøver hun to seter.

- Folk ler
Hun kjører en varebil fordi hun ikke ville ha fått plass i en vanlig bil, og hjemme har hun forsterkede stoler. Hun forteller at hun stort sett alltid får enten negative eller positive kommentarer når hun går ut døren.

- Overalt hvor jeg går, så får jeg oppmerksomhet for hoftene mine. Både på en positiv og negativ måte. Når jeg går nedover gaten kan jeg høre at folk tar bilder og ler av meg. Noen folk tror ikke at hoftene mine er ekte, og at de er skapt av en plastisk kirurg. Men dette er helt naturlig. Jeg tror det er et resultat av å ha født fire barn, i tillegg til at store hofter ligger til familien, sier Ruffinelli til MailOnline.

Mikel, som til daglig studerer psykologi, har en stor appetitt og konsumerer rundt 3000 kalorier per dag.

- Jeg vet at det kanskje høres mye ut, men for en på min størrelse så er det ikke det. Jeg spiser kanskje to egg med pølse og bacon og litt poteter til frokost. Til lunsj spiser jeg for eksempel fritert fisk og pommes frites, men det er til middagen jeg virkelig skeier ut.

Fornøyd med seg selv
Selv er hun svært komfortabel i sin egen kropp, og har ingen planer om å slanke seg.

- Jeg ser ingen grunn til å slanke meg, fordi jeg ikke har noen helseproblemer. Menn liker ikke tynne jenter, de liker kvinner med timeglassfigurer, legger hun til.

Se flere verdensrekorder her:

Hun har vært gift med ektemannen Reggie Brooks i ti år, og hun forteller at han elsker hennes kanskje uvanlige kroppsfasong.

- Før hadde jeg komplekser for hoftene mine, og prøvde å gå på dietter, men det funket ikke. Ettersom jeg ble eldre lærte jeg å elske kroppen min, og jeg er ikke redd for å vise den frem, sier hun.

De siste årene har hun derfor tatt på seg modelloppdrag for en Big Beautiful Woman-nettside, hvor hun kan tjene rundt 5000 per fotografering.

Se videointervju med Ruffinelli her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere