RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er verdens dyreste leilighet

Sist oppdatert:
Kan bli din for en milliard kroner.

(LXUS.no) At boligmarkedet går litt trått har ikke boligutviklingsselskapet Candy & Candy i London merket noe til. De står bak boligprosjektet One Hyde Park ved Knightsbridge i London, og her har leilighetene allerede blitt revet bort - til tross for en svimlende kvadratmeterpris på 645.000 kroner.

Det er mer enn hva de ultraluksuriøse leilighetene i Trump International Hotel & Tower på Palm Jumeirah i Dubai går for. Og du synes fortsatt det er dyrt å bo i Oslo?

Selve rosinen i boligprosjekt-pølsa er penthouse-leiligheten, som får eiendommene på Tjuvholmen til å fremstå som simple, kommunale boliger. Dette dataanimerte bildet er det første av hvordan drømmekåken trolig vil bli seende ut når den står ferdig i 2010. Prislappen? En milliard kroner. Milliard, ja - ikke million.

Skuddsikkert med frisk luft

Bygget består av 80 leiligheter, og selv om det fortsatt er en stund til de er ferdige er flere av dem allerede solgt for priser som er langt høyere enn hva skeptikerne skulle tro var mulig i disse dager.

Er du en luksusslave? Sjekk LXUS-forsiden!

Brorparten av kjøperne er russere, som står for en tredel. 25 prosent kommer fra Midtøsten, 20 prosent er britiske, mens de resterende 22 prosentene ifølge The Daily Mail er europeere og amerikanere. Flere superstjerner skal ha sett seg ut leilighetene i One Hyde Park.

LES OGSÅ:

Vil heve verdens dyreste huskjøp
Her er det dyreste å kjøpe bolig

- Vi er ikke overrasket over variasjonen blant kjøperne i One Hyde Park, sier Nick Candy til The Daily Mail. Sammen med broren Christian står han bak prosjektet.

- Det er virkelig en internasjonal utvikling og representativt for Londons status som verdens globale hovedstad.

De aller dyreste leilighetene har blant annet skuddsikre vinduer, luftrensesystemer, panikkrom og en underjordisk passasje til Mandarin Oriental hotell, hvor beboerne kan få hjelp til blant annet concierge-tjenester.

Har du et luksustips?Send det til LXUS!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere