RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Verdens styggeste hund
Verdens styggeste hund Foto: Noah Berger

Her er verdens styggeste

Se video og bedøm kandidatene selv!

GÅ RETT TIL DYRESIDEN

Den årlige kåringen av verdens styggeste hund gikk av stabelen i Petaluma, California, lørdag. Årets overraskelse var boxeren Pabst som stakk av med prisen som verdens generelt styggeste hund, skriverThe Telegraph.

Se video:

(Artikkelen fortsetter under video)

Les også: Derfor snakker hunden din

Bitter øl
På grunn av sitt grimme utseende er Pabst oppkalt etter et ølmerke som lager bitter øl. Den fire år gamle hunden vant 1.000 dollar, en modellkontrakt, hundeutstyr og leker.

Pabst er fire år gammel og er omplassert. I tillegg til det store underbittet har hunden et stort arr på magen og negler som gror i alle retninger.

Les også: Hunden din føler seg aldri skyldig

Styggeste renrase
For mange var det kanskje en mindre overraskende vinner i kategorien styggeste renrase. Den kinesiske hårløse Miss Ellie vant denne kåringen.

Miss Ellie er 15 år gammel og mangler de fleste tenner. I tillegg har den en rekke vorter som ble uimotståelig for dommerne.

Les også: Hunder er smartere enn katter

Forlatt
Ellie var forlatt og neglisjert og bodde på en kennel i mange år, før eier Dawn Goehring tok seg av hunden. Nå bringer den inn 1.000 dollar og vil få mulighet til en modellkarriere.

– Miss Ellie håper at folk skjønner at det er masse flotte hunder til omplassering som trenger en sjanse, sier Dawn Goehring ifølge Telegraph.

Har du en god dyrehistorie? Send tips til Dittdyr.no.

Få magasinet Dittdyr rett hjem i posten. Bestill her, kr 279 for seks utgaver:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere