RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er verdens sykeste tv-show

Sist oppdatert:
Rumpesniffing, blekksprutbad, slag og spark - mens publikum hoier og ler. Se de utrolige videoene.

(iBergen.no) : På nettstedet YouTube florerer det med klipp fra japanske tv-show, det ene drøyere enn det andre. Og umiddelbart kan det virke som om tingene man blir servert på tv i Norge er bare barnemat mot hva man må igjennom i andre land for å komme på tv. Et lite søk på japanske tv-serier viser nemlig show hvor folk frivillig tar imot slag i testiklene, slag på rumpen, sniffer rumpe og lar et tv-kamera saumfare tarmene.

- Ikke verre enn andre land
Men professor og Japan-ekspert Arne Røkkum ved Kulturhistorisk museum avviser at japanske tv-show er drøyere enn andre steder.

– Man kan gjerne forledes til å tro at japanerne gjør alt for å komme på tv, men det er ikke riktig. Det er flust av tv-kanaler i Japan, og det er mye mindre status å være på skjermen der enn her i Norge. Dessuten gir ikke dette et riktig bilde av tv-tilbudet i Japan. Det meste av dette sendes på tider av døgnet hvor det alminnelige publikummet ikke ser på tv, sier Røkkum til iBergen.no.

- Drøyere i Norge
Han tror forestillingene om at sære tv-show har spesielt gode vekstvilkår i Japan bygger på generell uvitenhet om japansk kultur i Norge og andre vestlige land. Selv opplever han stadig å få spørsmål av japanerne om skandinavenes frie forhold til sex. Og Røkkum mener mye av det som serveres tv-seerne i Europa er langt drøyere.

– Det sendes enkelte ting på kabelnettet i Norge som hadde vært helt utenkelig å vise på tv i Japan, sier Røkkum.

Her er noen eksempler på rimelig spesielle tv-show, som alle ifølge Youtube skal være japanske.
(iBergen.no er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsider)

* Nøttesmekk : Fem menn står på rekke foran et publikum, og blir gitt i oppgave å gjengi en tekst muntlig. Panikken brer seg i panelet etterhvert som den ene etter den andre mislykkes. Klarer de det ikke, får de et hardt slag rett i nøttesekken - med jernstang, mens publikum jubler og ler! Se klippet her

* Rumpe mot ansikt: Trolig del av samme show som første klipp. Fire menn deltar i dette klippet. To av dem står med rumpen bar, vendt inn mot de to øvrige deltakerne, som sitter på hver sin stol og blir flyttet nærmere rumpene etterhvert som de svarer feil. Taperen her ser ikke ut til å ha det godt. Ikke for sarte sjeler.

* Dask for latterkick: En gjeng mannfolk samles i et klasserom og blir vist en morovideo. Poenget er å ikke le. Er man så uheldig å bryte ut i latterkick, blir man tvunget ned på alle fire og får et kraftig slag på stumpen i full offentlighet. Se klippet her.

* Naken i snøen: Skjult kamera-variant, hvor intetanende menn på et sauna-liknende rekreasjonssted ved en alpinbakke blir slengt ut gjennom veggen og ut i alpinbakken, til stor forlystelse for forbipasserende og tv-publikummet. Litt kaldt kanskje?

* Mest sexy ladyboys: Kan menn bli flottere kvinner enn kvinner? I dette tv-showet blir menn kledd opp og stylet som kvinner, og resultatet blir vist for kompisgjengen og hele nasjonen. Og selvsagt konkurrerer deltakerne om å være den mest sexy. Her er vinneren

* Kos med en blekksprut: Vannkar, mann, kjempeblekksprut og et begeistret publikum. Det er hovedingrediensene i dette tv-showet, hvor dyrenes rettigheter ikke virker å være spesielt godt ivaretatt. Nøyaktig hvorfor en voksen mann skal ha glede av å bade sammen med en blekksprut, er også mildt sagt uklart. Smakløst? Døm selv.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere