RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Thinkstock)

Her er verdens vakreste kvinner

Sist oppdatert:
Hvilke land må du reise til for å se de vakreste kvinnene? Her får du svaret.

(SIDE2): De årlige skjønnhetskåringene i land og byer der kvinnene er vakrest går sin tradisjonsrike gang - og i år er den heller uhøytidelige kåringen gjort av Travelers Digest.

10. Canada
Kvinner fra Canada får skryt i kåringen - kanadiere er et varmt og velkommen folkeslag. Landet er på lik linje med naboen i sør en smeltedigel av mennesker fra hele verden, og det er nettopp det de blir bemerket for. En mengde svært vakre kvinner med ulik etnisitet får altså en tiende plass i kåringen.

9. Nederland
De langbeinte, blonde og høye kvinnene i Nederland kommer på en god niendeplass. God humor og en avslappet holdning til livet tas med som generelt gode kvaliteter.

8. Danmark
De danske kvinnene har tidligere toppet skjønnhetskåringene og er selvsagt med på listen i år også - blonde, blåøyde og glade som de er.

7. Colombia
Selv om det er nabolandet Venezuela som oftest vinner Miss World og Miss Universe, så kan Colombia skilte med noen av verdens flotteste kvinner. De er rett og slett litt mer sexy enn naboen, hevdes det i kåringen.

6. Sør-Korea
Kvinner fra Sør-Korea slår ut samtlige av sine søsterland i Asia. Landets mote- og popindustri bugner over av vakre kvinner.

5. Bulgaria
Kanskje et litt lite kjent land i forhold til resten av , skriver Travelers Digest. Landet som ellers byr på strålende skimuligheter, vakre strender, en livlig hovedstad og mange historiske byer kan også skilte med noen av de vakreste kvinnene i Europa. Det mest slående med kvinnene i Bulgaria er deres bleke hud i kontrast til mørkt hår og blå eller grønne øyne. Høye er de også.

4. Russland
Det store landet i øst kan skilte med noen av verdens absolutt vakreste - kontinentet strekker seg tross alt fra Europa til Asia. Særlig Sibir trekkes fram som et område med spennende kvinner med russisk og asiatiske aner. Som Travelers Digest hevder: Det er ingenting mer sexy enn en høy, velkledt asiatisk kvinne som snakker russisk.

3. Ukraina
Kiev ble i sin tid ranket som nummer én over byer med de vakreste kvinnene av Travelers Digest. Landet kommer imidlertid på en god tredjeplass. Landet kan også skilte med Miss Universe 2005.

2. Argentina
I Buenos Aires florerer det av vakre kvinner med europeiske aner - og de er stolte av det. Argentinerne er altså kåret til de vakreste kvinnene i Sør-Amerika, og slår sin store nabo i nord der bikinikledte damer er vanligere.

1. Sverige
En trenger ikke reise langt for å møte på det Travelers Digest mener er de aller vakreste kvinnene i verden. Svenskene slår oss altså ned i støvlene. Vi i kalde Norge kom ikke engang med på 10 på topplisten. Stockholm er byen er de høyreiste, blonde og blåøyde kvinnene går fritt rundt i gatene. Vennlig og godt utdannet er de også. Ifølge Travelers Digest må det være «noe i vannet» i Sverige ettersom de i tillegg vant kåringen over de kjekkeste mennene i verden... Ikke så rart vi kaller dem søta bror.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere