RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er vinneren

Sist oppdatert:
Her er vinnerbildet i novemberkonkurransen «Dagens turbilde».

Svenn Are Johansens blinkskudd fikk overlegent flest stemmer av dere lesere. Gordonsetteren Rex står i flott stand, mens rypa trykker så hardt at Rex omtrent trår på fuglen, samtidig som skytteren står beredt.

- Da vi endelig fikk øye på rypa, viste det seg at den fortsatt var oppegående, eller skal vi si «oppeflyvende», som bare det! Men idet jeg skulle bøye meg ned for å putte rypa i sekken... trur du ikke den fløy avgårde som om ingenting hadde hendt!

- Men den kom ikke så langt. Den slo seg ned 3-400 meter lengre bort, og der falt den for et velrettet skudd, nok en gang mens Rex stod i stand. (Men denne gang på litt lengre avstand.)

- Denne første jaktdagen i september kom vi hjem med til sammen 16 ryper i sekken. Kjempefin jaktdag, med ett litt ekstra fint jaktminne i sekken, forteller Svenn Are Johansen til TV 2 Nettavisen.

Nå drar vi i gang desemberkonkurransen. Og du oppfordres til å sende inn dine beste turbilder til oss.

Svenn Are blir dermed belønnet med en Ajungalak sovepose som er gitt av Skittfiske.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere