RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er vinnerne av Hafslund-stipendet

Sist oppdatert:
Disse tre skal til La Manga med Vålerengas a-lag.

Som et bidrag til talentutviklingen på Østlandet har Hafslund og Vålerenga Fotball i flere år hatt en stipendordning for talentfulle 14- og 15-åringer. Stipendet medfører én ukes gratis treningsopphold på La Manga sammen med Vålerenga Fotballs A-lag vinteren 2011. Vinnerne vil bli fulgt opp av en trener i Vålerenga og vil delta på deler av treningene, samt få fotballfaglig påvirkning utenom deltakelsen på A-treningene.

Nå er årets vinnere av Hafslund-stipendet klare:

Marcus Engebretsen, keeper -  Rommen SK
- Marcus kommer fra Rommens gode 95-årgang. Han er god teknisk og en god skuddstopper, sier spillerutvikler i Vålerenga Fotball, Per Inge Jacobsen til vif-fotball.no.

Gagandeep Singh Lally, midtbanespiller - Vålerenga Fotball
- Gagandeep er en tekninsk god og kreativ midtbanespiller med gode pasningsferdigheter. I tillegg har han god spilleforståelse, forteller Jacobsen.

Ali Iqbal, høyreback - Rommen SK
- Ali er en offensiv høyrebacktype. Han er god en-mot-en både offensivt og defensivt. Han er hurtig, har generelt bra ferdigheter og har gode pasningsferdigheter både når det gjelder kort- og langpasninger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere