RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Alexander Hassenstein (Bongarts/Getty Images)

Her er VM-damene

Sist oppdatert:
Det er ikke bare mot banen fotografene peker kameraet.

(SIDE2): De store fotballstjernene tar relativt stor plass. Trenden de siste årene er blitt at deres koner og kjærester også automatisk får kjendisstatus og medfølgende sirkus. De har på en måte blitt de nye glamourmodellene.

Dermed legges det selvsagt opp til utallige VM-vrier før avspark denne uken, og en rekke nettsteder, magasiner og aviser verden rundt har kåret de vakreste damene som mest sannsynlig dukker opp i VM i følge med sin fotballspillende ektemann eller kjæreste.

Les også: Hva kaller du det når en rik fotballproff kjøper bil til dama?

Noen av dem som mest sannsynlig dukker opp både under TV-sendingene, og på bildene fra VM-arenaene ser du i bildekarusellen under. Holder du musepekeren over bildet får du opp bildeteksten.

Les også: United-spillernes førsteellever
Topp 10 samme liga: The Premier League of Girls

Side2 blir nok mer eller mindre en fotballfri sone under VM, og også resten av året. Skulle du i tillegg til å lese om disse damene være opptatt av det som skjer ute på banen, kan du følge mesterskapet hos Nettavisen: Fotball-VM 2010

3357

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere