RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SELFIE SELVSAGT: Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen foreviget sammen med landets for tiden mest kjente selfie-fotograf - NRKs Anders Magnus.
SELFIE SELVSAGT: Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen foreviget sammen med landets for tiden mest kjente selfie-fotograf - NRKs Anders Magnus. Foto: Twitter/@konservativ

Her får Anders Magnus smake sin egen «selfie-medisin»

Sist oppdatert:
Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaken foreviget seg selv sammen med Norges for tiden mest kjente selfie-fotograf.

Tirsdag ble det mye debatt etter at NRK-journalisten Anders Magnus tok en selfie sammen med Krekar under en pause i rettsmøtet i Oslo tingrett - i Borgarting lagmannsretts lokaler.

Nettavisens nyhetsredaktør, Erik Stephansen, skrev i bloggen sin tirsdag at «slikt går selvsagt direkte på NRKs omdømme, og direkte på folks tillit til Dagsrevyen».

Dette har heller ikke gått kunnskapsministeren hus forbi.

Men med en porsjon humor, sannsynligvis, og glimt i øyet, la han ut dette bildet av seg selv sammen med en smilende Anders Magnus fra Stortinget onsdag:


Her er bildet av Magnus sammen med Krekar og den tidligere mullaens kone.

SELVESTE KREKAR I EN SELFIE: Anders Magnus sikret seg en selfie med Mulla Krekar og kona Rokosh i pausen under rettsmøtet i Borgarting lagmannsrett tirsdag.


Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!Dette er noe av det som skrives på Twitter om Anders Magnus og gårsdagens mye omtalte selfie:Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere