Gå til sidens hovedinnhold

Her får du en smak av vår

Begynner kulden å sette sine spor? Her er noen varme og nære alternativer for de som vil ha vårfølelsen allerede nå.

(SIDE2): En rask titt på værkartet lover godt for de som har sjansen til å ta en avstikker sørover denne helgen. Ikke alle har råd eller tid til å fly til Thailand, Kanariøyene eller Brasil, men vårstemning får man allerede i noen europeiske byer.

20 grader kanskje noe optimistisk for helgen, men Middelhavets nordlige kyst kan vise til mye sol og rundt 15 grader enkelte steder.

Sjekk været på Storm sine sider.

Athen ligger så langt sør at temperaturen holder seg på et behaglig nivå året rundt. På fredag stikker solen frem, men gradestokken klatrer ikke høyere opp enn til 13 grader.

Roma

kan by på 15 grader, men her blir det litt regn på lørdagen.

På den franske rivieraen kan Nice vise seg fra en vårlig side. Temperaturene er stigende frem mot søndagen og 17 grader bør kunne varme opp noen norske sjeler.

Strålende sol og 14 grader gjør at du bør velge Madrid fremfor Barcelona denne helgen. Litt lenger vest kan Portugals hovedstad Lisboa, friste med opptil 17 grader mot midten av februar.

Sånn i siste liten er det ikke lett å få tak i billigbilletter, men for 997 kroner kommer du deg en vei til Madrid eller Nice på søndag med Norwegian. På samme søndag og med samme selskap, koster en enveisbillett til Roma 797 kroner.

Les mer om ferie og reise her.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka