Gå til sidens hovedinnhold

Her får du gratis kontorplass!

Har du en god idé, et godt prosjekt eller noe annet du vil satse på? Og samtidig lite penger. Nå kan du få leie lokaler på Veitvet senter helt gratis. Men du må være kjapp! Du må søke innen 15.januar.

VEITVET: I samarbeid med Groruddalssatsingen tilbyr nå Veitvet senter gratis kontorlokaler. Tilbudet er rettet mot gründere og sosiale entreprenører som jobber alene eller i felleskap.

– Vi er på jakt etter kunstere, arkitekter, kunstnere, arkitekter, kulturarbeidere og andre som kan være med på utviklingen av Veitvet sentrum, slår Groruddalssatsingen fast på sine nettsider.

Søknadsfristen er 15.januar. Og tildeles ti gratis kontorplasser med en kontrakt som gjelder for ett år.

Har stått tomt

Store deler av Veitvet senter har stått tomt de siste årene. I dag er det ikke lett å se at senteret har en fargerik fortid. Veitvet senter ble bygget av Selvaag og sto ferdig i 1959. Da var senteret Nord-Europas mest moderne. Veitvet ble betegnet som den første selvbetjente drabantbyen. Her fantes alt folk trengte. Senteret fikk en sterk kulturprofil. At musikk -og kulturskolen og konservatorieutdanningen i Oslo ble født på Veitvet senter er det ikke mange som vet i dag.

Gjenreiser

Groruddalssatsingen og Bydel Bjerke vil ha tilbake den fargerike fortiden. Det jobbes med å skape et spennende sentrum på Veitvet. Bygningen skal åpnes opp for å synliggjøre aktivitetene i senteret.

– De multikulturelle ressursene i området skal aktivt integreres i sentrumsutviklingen, sier Groruddalssatsingen.

Reklame

Endelig på lager igjen: Ladekabelen som kutter strømmen selv