RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her får du gratisting

Sist oppdatert:
Trenger du takstein, akupunktur, sofa eller en risfugl?

Nettavisen kom over mange gratisting med bare noen få tastetrykk.

På gratisannonser.no fant vi blant annet en barnesykkel, kumringer (!), skipskattunger, støvsugerposer og en renraset gjeterhund av typen Border Collie.

De fleste gratistingene gis bort mot henting, og sofaer og kattunger er gjengangere.

Hos finn.no dukket det opp en risfugl, Zanda takstein (som må tas ned fra taket og hentes), en Jøtul-ovn, et drikkekar for hester og kyr, en kjøleromsdør og en hybel som skal tømmes («noe helt gratis, noe nesten gratis»).

Zett.no byr på gratis epler i Asker (ved selvplukk), ferdig oppkappet ved i Larvik, en furuseng uten madrass, en vedovn og en rekke vinduer. Dessuten kan du sikre deg en times akupunktur uten å måtte punge ut med en krone.

Vi sjekket også rubrikkannonsene til Gule Sider, Averter.no og Treff.no. Her kom vi blant annet over: et to år gammelt Norema garderobeskap, vareprøver på røkelse, en Ikea-kontorpult, gratis kroppsanalyse (slanking), et medisinskap og en varmtvannstank.

Ps! Jakter du på kostnadsfrie vareprøver, sjekk 101gratis.com. Konkurranseguiden.no har også en stor side med gratisting. Husk å sjekke om du må betale porto, les hva som står med liten skrift og oppgi aldri konto- og kortinformasjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere