RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her får du hjelp i «Far Cry 2»

Sist oppdatert:
Lei av kjøring og malaria i «Far Cry 2»? Her finner du noen snarveier. Se video.

(Spillmagasinet): «Far Cry 2» har vært en av de absolutte høydepunktene denne høsten. Samtidig er spillet gigantisk og sliter også med mye kjøring hit og dit og noen plagsomme malariaanfall akkurat når du ikke trenger det.

Heldigvis finnes det snarveier her og der til både bonusoppdrag og skinnende, nye våpen. Her tar vi for oss en del tips og triks som kan bli nyttig i «Far Cry 2».

Bonusoppdrag

Det finnes en rekke bonusoppdrag i «Far Cry 2» som du kan låse opp ved å skrive inn spesielle koder.

På hovedmenyen i spillet går du til «Additional Content» og velger «Promotion Code». Her kan du skrive inn følgende koder for å låse opp oppdragene «The Georgian», «The Bolivian», «Special Delivery» og «Le Français» (husk at det er forskjell på store og små bokstaver):

«2Eprunef», «6aPHuswe», «96CesuHu», «Cr34ufrE», «JeM8SpaW», «sa7eSUPR», «SpujeN7x», «tar3QuzU», «THaCupR4», «tr99pUkA» eller «zUmU6Rup».

Gylden AK47

Rundt på kartet er det også gjemt hemmelige, gyldne AK47-maskingevær som du kan lagre i våpenhyttene og siden ha tilgang til gjennom resten av spillet.

I det nordlige distriktet (området du starter spillet i) vil du legge merke til at det er en busstasjon helt nederst til høyre på kartet. Kjør sørover til denne busstasjonen, men følg veien som ligger nærmest utkanten av kartet. Så kjører du nordover til våpenhandleren. Derfra tar du veien som går mot nordøst og ta neste avkjørsel til høyre. Blindveien ender opp ved et skur nå ser du at diamantindikatoren på GPS-en din lyser. Inne i skuret finner du en gylden AK47 sammen med ammuniasjon og en diamantkoffert.

Husk å legge maskingeværet i spesialkofferten i våpenhuset ditt slik at du lagrer våpenet for fremtiden!

Se hvordan du finner en gylden AK47
(Artikkelen fortsetter under videoen)

På jakt etter diamanter

Diamanter gir ressurser til å kjøpe våpen, oppgradering og medisiner og sørger også får utmerkelser på Xbox 360 og trofeer på PS3 om du samler mange nok.

GPS-en din blinker når du er i nærheten av en koffert med diamanter, men det er slett ikke enkelt å finne alle sammen. Da er det greit å vite at du får hjelp ved å bruke kartet.

Dersom du zoomer helt inn på et området på kartet kan du se et lite grønt (eller blått) tall som indikerer antall diamantkofferter i det området. På denne måten vet du hvor du skal gå for å finne flere diamanter.

Kilder: Ign.com, Cheat Code Central

Les flere spillsaker på Spill.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere