*Nettavisen* Nyheter.

Her får du interiørtipsene

Foto: Christine Røsnes Bussoli (Hvitstil.com)

Christine er Side2s nye interiørblogger.

(SIDE2): På bloggen Hvitstil.com deler Christine nyttige og dekorative tips og råd med sine lesere. Bloggen hennes er en av Norges største interiørblogger og har flere tusen lesere hver uke. Nå inngår Side2 et samarbeid med den kreative interiørbloggeren.

Da Christine Bussoli flyttet fra Nesøya i Asker til sin barndomsby, Narvik, bosatte hun seg midlertidig i morens gjestehytte. Her bor hun sammen med sin mann, Preben, og datteren, Celine Italia. Hytta har vært lite brukt, og er det Christine kaller for en «furuhule». Men den skal Christine forvandle til et idyllisk feriested i Sørlands-stil, mens hun og familien fortsetter jakten på sitt drømmehjem i nord.

Sansen for en hvit stil
Christine har blogget i tre år. Det hele begynte etter familien hadde bodd en stund i huset på Nesøya, og Christines mor, som på bloggen blir referert til som «Mor i Nord», var nysgjerrig på oppussingen. Men det var vanskelig å holde Mor i Nord oppdatert når de bodde på hver sin kant av landet. Da Christine i tillegg brukte nettet for å finne møbler til huset sitt, kom hun over blogger som Karnas Hus og Haust opp.

- Jeg ble fascinert av disse bloggerne og hjemmene deres, og tenkte jeg ville lage min egen. Hadde jeg visst da at jeg skulle blogge så mye som det jeg gjør, hadde jeg vel kanskje brukt ett minutt eller to på å finne opp et mer kreativt bloggnavn, men Hvitstil ble det, sier Christine til Side2.

Men når sant skal sies passer bloggnavnet veldig godt. Christines stil er nettopp i hovedsak hvit.

- Vi blander mange stilarter. Gamle møbler fra bruktbutikker side om side med moderne design. Jeg bruker mye tid på loppemarkeder og bruktbutikker, og pusser opp gamle møbler og lager dem til noe eget, sier Christine.

Familie på tre
Selv om bloggen i hovedsak handler om interiør får du også et lite innblikk i Christines familieliv. Og hennes faste lesere har på en måte også «blitt kjent med» hennes mann Preben, som på bloggen blir referert til som «Husbonden», og hennes datter Celine Italia som snart fyller to år. I tillegg oppdaterer Christine leserne sin på matlaging, shopping, dekorering og alt av tips hun kommer over. Og det er ingen tvil om at Christine er kreativ.

- Jeg er også veldig glad i å brodere, og da mener jeg ikke at jeg sitter i sofahjørnet med når og et lite stoffstykke. Jeg broderer men min Janome symaskin. Servietter og håndklær blir dekorert med monogram, pynter opp Celines tøy med små sommerfugler og lignende og syr barneklær med broderier, sier hun.

Nytt prosjekt
Christines neste prosjekt som skal blogges om er familiens nye hjem i Narvik. De er på jakt etter et hus, og har mange ønsker for sitt nye hjem. Men en ting er helt klart, huset skal forvandles til deres eget, med den stil og de behov som familien ønsker og trenger.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Christine Røsnes Bussoli

Med Christines nye bloggsamarbeid får nå også Side2-leserne følge med på hennes reise bestående av interiør, familie, boligkjøp og oppussing.

- Det gleder meg at Side2 har invitert til samarbeid, og at jeg fra i dag ansees som en Side2-blogger. Jeg er stolt over å ha blitt plukket ut til dette, spesielt med tanke på at Side2 har så mange bra blogger med på sitt lag, sier Christine.

Besøk Christines blogg her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.