RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: ROBYN BECK (AFP)

Her får du nye Windows 7

Sist oppdatert:
Den nye versjonen av Windows kan komme langt tidligere enn ventet. Prøv på fredag!

I natt holdt Microsoft-sjef Steve Ballmer selskapets store årlige tale som åpning av den store messen CES i Las Vegas. Der slapp han en liten bombe:

Microsofts nye operativsystem Windows 7 vil være mulig å laste ned i første betautgave allerede på fredag. Da skal du kunne laste ned Windows 7 fra denne lenken.

LES OGSÅ:Nye Windows Live Messenger er klar

Mye tidligere enn ventet
Det har lenge vært spekulert i når operativsystemet egentlig vil dukke opp. Vi har hørt tidspunkter alt fra september til godt inn i 2010, mens de mest optimistiske sjelene har trodd på en første betaversjon en gang i våres.

LES OGSÅ: Slik blir nye Windows 7

- Beste noen gang
I sin tale fortalte Ballmer at Windows 7 selvfølgelig var den beste Windows-versjonen noen gang. Samtidig kom han med en liten innrømmelse.

- Vi har jobbet med å gjøre alt riktig denne gangen, fortalte Ballmer den fullsatte salen, uten å direkte si at de kanskje ikke gjorde det med Windows Vista, som Windows 7 langt på vei videreutvikler og forbedrer.

Lansering i høst?
Med en såpass tidlig lansering av den første betaversjonen er det ikke usannsynlig at Windows 7 vil være klar i endelig versjon i god tid før julesalget.

Du kan se hele Steve Ballmers åpningstale på CES i videoen under. Her kan du også se en god del andre visjoner som Microsoft har for tiden som kommer, blant annet innen spill og Xbox 360.

LES OGSÅ: Slik blir nye Windows 7

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere