RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(TVNorge)

Her får han en omgang med balltreet

«Silent Library» er kanskje tidenes kjipeste gameshow. Se video.

(SIDE2:) Kasting av råtne blekkspruter, drikking av tånegl-te, spising av chili eller å få ørene dine gnasket på av en tannløs gamling...

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Høres ut som noe du kunne tenke deg å gjøre sammen med vennene dine?

Populært på YouTube
Det er dette «Silent Library» handler om. Mest mulig ubehag, smerte og ydmykelse, i konkurranse med svensker og dansker. «Silent Library» er TVNorges nye gameshow, basert på et japansk konsept som har gått sin seiersgang på YouTube de siste par årene.

Hele konkurransen foregår på et bibliotek, så det gjelder å være stillest mulig. Det laget som har bråkt mest, taper konkurransen. To lag fra to skandinaviske land skal kjempe mot hverandre og i hver omgang er det én deltaker som må gjennom en gruelig og ofte smertefull prøvelse.

Ballesmekker'n
Det aller kjipeste er at selv om du greier å være helt stille når en eplekjekk kar dæljer til deg med et balltre, så kan dere fortsatt ryke ut fordi kompisene dine ikke greide å la vær å fnise av din ulykke... Og det laget som taper, må gjennom den fryktede «ballesmekker'n»

Les mer: Nå tar det av på TV

Kjipt? Garantert. Hysterisk festlig? YouTube-tallene taler for seg selv.

Som kommentatorer har TVNorge hanket inn Aleksander Schau og Thomas Aune, kjent fra «FK Fotball» på P3. I den første episoden møter vi blant annet uheldige Daniel som må i ilden gang på gang.

Se de første klippene her

Se «Silent Library» på TVNorge tirsdager klokken 20.00

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere