RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her får han en på trynet

Martin Blomvik får seg en på trynet i Wipeout
Martin Blomvik får seg en på trynet i Wipeout (TVNorge)
Sist oppdatert:
Se de første klippene fra TVNorges elleville hinderløype.

(SIDE2:) Årets sprøeste hinderløype blir garantert den vi får se i «Wipeout».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Her er det gjørme, vann, boksehansker, spretne kjempeballer, sklier og tau, og det ser ut til at deltakerne ofrer både liv og lemmer. Men det ser ikke ut som det norske folk har latt seg skremme av det. Tvert imot opplevde TVNorge en søkerflom da de først annonserte programmet, og over 500 mennesker meldte seg i løpet av det første døgnet.

Les mer: Norsk søkerflom til galskap-TV

Synnøve Skarbø skal være programleder for galskapen, mens Raske Menns Øyvind Rafto og Anders Hoff skal være sportskommentatorer i programmet som ble spilt inn i Argentina.

Samproduksjon
Programmet er en skandinavisk samproduksjon, og i hver program skal 4 deltakere fra Norge, Sverige og Danmark, åtte fra hvert land, prøve lykken i hinderløypa i håp om å nå finalen i den fryktede «Wipeout Zone» der de kjemper om 50.000 kroner.

Se de første klippene her

TVNorge har også hanket inn kjendiser til noen av programmene, og vi får se blant annet Linni Meister, Stig Kjos, Vibeke Klemetsen og Christopher Dons takle de skrekkinngytende, men hysterisk festlige utfordringene.

Gave til slapsticken
- Jeg tror dette er den morsomste jobben jeg har hatt noensinne. Jeg lo sammenhengende i fire uker! Deltakerne ofrer liv og lemmer i verdens villeste hinderløype, som er designet av skadefro arkitekter. Wipeout er TVNorge sin gave til slapstickhumoren! sier programleder Synnøve Skarbø i en pressemelding.

«Wipeout» har premiere mandag 2. mars på TVNorge

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere