Gå til sidens hovedinnhold

Her finner du stjernene

Hvis du er lenge nok på disse stedene, vil du trolig se en Hollywood-kjendis i levende live.

(SIDE2:) Når man har vært i Los Angeles, har mange lyst til å skryte på seg å ha sett noen kjendiser. Men hvor finner man dem egentlig?

Du kan være heldig og møte Robert Pattinson i butikken eller stå bak Scarlett Johansson når du skal kjøpe kaffe. Hvis du ikke tør å stole på flaks, har Hollywood.com funnet fram til noen steder hvor sjansen for å møte på en kjendis er stor.

Chateau Marmont
Dette er et gammelt, dyrt hotell som har huset mange stjerner, fra Marilyn Monroe til Orlando Bloom. Det er dessuten på dette hotellet Scarlett Johansson og Benicio del Toro skal ha hygget seg i heisen - uten at vi tar stilling til om ryktet er sant eller ikke. I fjor hadde dessuten magasinet GQ sin årlige «Men of the Year»-fest på hotellet.

The Echo, Little Joy og Spaceland
Dette er barer som ligger på østkanten i Los Angeles. Her kan du møte på kjendiser som Kiefer Sutherland, Ryan Gosling og Kate Moss.

7th Street Steps og Runyon Canyon
Det er ikke tilfeldig at mange kjendiser er i så god form. Trening gjelder nemlig også for dem. Og på 7th Street Steps i Santa Monica trener blant annet John Mayer og Owen Wilson. På Runyon Canyon kan det dukke opp kjendiser som Cameron Diaz og Kirsten Dunst.

Abbot Kinney Blvd.
I denne gata finner du en rekke trendy butikker, barer og restauranter. Og du kan møte på stjerner som Edward Norton, Anna Paquin, Owen Wilson, Jonah Hill, Naomi Watts og Liev Schreiber.

The Lakers-kamp
Det er plass til omtrent 20.000 personer på kampene på Staples Center, men sjansen er likevel stor for å se en kjendis. Blant stjernene som jevnlig ser laget spille er Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Jay-Z og Jack Nicholson.

MyHouse og H.Wood
Dette er klubbene for de som vil se tenåringsidoler. Her dukker jevnlig kjendiser som Lindsay Lohan, Hilton-søstrene, Olsen-tvillingene og «The Hills»-gjengen opp.

The Grove
Dette er et stort, utendørs kjøpesenter hvor du kan finne mye fint. Og akkurat når du har funnet drømmebuksa, dukker kanskje Katie Holmes og Suri, Rihanna eller Nicole Richie opp?

Joan’s on Third
Dette er en gourmetkafé som stadig har paparazzi-fotografer stående utenfor. Grunnen er at kjendiser som Natalie Portman, Jonas Brothers, Reese Witherspoon og Jake Gyllenhaal jevnlig kommer hit.

Diavolina
Denne klesbutikken er ikke av det billige slaget, men til gjengjeld kan du se hvor kjendisene kjøper klærne sine. Du kan blant annet møte på Robert Pattinson, Paris Hilton og Lindsay Lohan.

Se flere steder du kan treffe på kjendiser her.

Reklame

Black Week: De beste motekuppene du gjør nå