Her forlenger Fellah med VIF

Se intervju med Fellah og Haakonsen her

Lørdag scoret Mohammed Fellah et drømmemål i 4-3-seieren borte mot Viking. Mandag satt han navnetrekket sitt på en ny kontrakt med Vålerenga som binder han til klubben ut 2013-sesongen.

- Det er deilig å ha unnagjort dette så jeg kan ha fullt fokus på fotballen og hjelpe klubben videre, sa Fellah til VIF TV etter at kontrakten var signert.

- Dette er klubben jeg vil være i her i Norge og jeg har ikke tenkt noe annet. Det er et riktig valg å bli her i tre år til.

Fellah har vært på banen i 23 av 24 Tippeligakamper denne sesongen og står med fire mål og to målgivende pasninger så langt i sesongen.

- Har hatt en fantastisk utvikling

Fellah kom til Vålerenga fra Holmlia som 14-åring og ble i 2006 tatt opp fra U-gruppa til a-laget i klubben, som førsteårs junior. I september samme år debuterte han i Tippeligaen etter godt spill i 2. divisjon og svarte med å score i 5-1-seieren mot Fredrikstad på Ullevaal stadion.

Fellah stygt skadet i en landskamp i august 2007 og mistet nesten to sesonger med toppfotball men har kommet voldsomt tilbake og har spilt fast for det foreløpige sølvlaget i Tippeligaen 2010-sesongen.

- Dette betyr mye for oss. Mohammed er en av spillerne som har hatt fantastisk utvikling etter et langt skadeavbrekk. Det er imponerende at han er der han er nå allerede, sier sportsdirektør Truls Haakonsen om forlengelsen.

- Det er viktig for oss at vi i fellesskap har et langsiktig perspektiv på hans utvikling og Vålerengas utvikling.

Se intervju med Fellah og Haakonsen her

Foto: VIF Media

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag