RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her går bjørnen på bar

Foto: Faksimile (YouTube)
Sist oppdatert:
Mens gjestene var opptatt med sitt, ruslet bjørnen over dansegulvet på utestedet. Se video.

«Bjørn, bjørn!» ropte en mann for å alarmere gjestene da en 160 kilos svartbjørn vandret inn på en bar i Estes Park i delstaten Colorado i USA, men ingen reagerte. Det var kanskje like greit. Etter en tur over det tomme dansegulvet på utestedet, ruslet bjørnen ut igjen og forsvant.

Se video lenger ned i saken.

- Ingen andre la merke til den, forteller Debbie Callahan til The Denver Channel . Hun driver utestedet sammen med mannen David.

Et overvåkingskamera fanget likevel opp bjørnebesøket som fant sted torsdag i uka som gikk ved 21-tiden på kvelden. Nå er videoen delt og sett av mange på nettet.

Mannen som så bjørnen gå inn på utestedet gikk ikke inn og fortalte om den raggete gjesten, men da han senere postet et bilde på Facebook, ble det fart i sakene. Nå har vertskapet på Lonigan's Saloon fått rikelig med medieomtale.

- Jeg ble helt satt ut, sier Debbie Callahan, som deretter fant videoopptaket med bjørnen som vandret inn gjennom bakdøra.

Det er andre gang Lonigan's Saloon får bjørnebesøk. For seks år siden kom det også en bjørn på besøk, men også den stakk ut igjen uten å gjøre noe skade.

Bareier David Callahan trekker på skuldrene:

- Vi befinner oss i Rocky Mountains. Det er deres territorium, ikke vårt, sier han ifølge CBS Denver .

VIDEO: Se video fra WBNS10 TV under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere