RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Splash/All Over Press)

Her går det hett for seg

Ashlee Simpson kaster klærne i «Melrose Place».

(SIDE2): I den nye utgaven av den svært suksessfulle såpeserien fra 90-tallet er Ashlee Simpson-Wentz (25) en av hovedrolleinnehaverne - og hun tar det rett og slett helt ut med sin medspiller Colin Egglesfield (36) som spiller kjekkasen Augle.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Ble sparket
Ashlee spiller Violet Foster - som ikke er en særlig hyggelig person. Violet beskrives som småbyjenta som gjør det bra i Los Angeles, og vet når hun skal spille på sex for å få det som hun vil.

Hun skal ha håpet på å ta over som den nye bitchen i serien, og ble sammenlignet med Heather Locklears rollefigur Amanda Woodward.

Men ettersom serien ikke gjør det spesielt bra, har Ashlee blitt sparket og inn kommer den originalen seriens største stjerne, Heather Locklear (48) tilbake som den utspekulerte og ondskapsfulle Amanda Woodward i stedet.

Les mer her:Se hvem som er tilbake

Elsket bitcherollen
Både Ashlee og Colin Egglesfield har rukket å få fyken, men før det har de rukket å spille inn minst en sydende, sexy sexscene. Klær rives av og kjøkkenbenken blir brukt som åsted for lidenskapen.

25-åringen, som tidligere har hatt gjesterolle i blant annet «Den syvende himmel», sier at hun er glad hun fikk prøve seg på en skikkelig slem rolle.

- Å få muligheten til å spille Violet på Melrose Place har vært fantastisk. Selv om jeg visste at hennes historie ikke ville bli med videre, og få en helt sykt og uventet slutt, så har jeg alltid ønsket å spille en ekkel, ustabil rolle. Det er jeg takknemlig for, sier Ashlee ifølge Splash News.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere