RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her går ranerne berserk

Sist oppdatert:
Politiet vil ha tips om gullsmedranere

Oslo-politiet frigir en dramatisk overvåkingsvideo fra gullsmedranet på Grønland og ber samtidig publikum om tips om banden på fire personer som sto bak det væpnede ranet.

Videoen viser hvordan kunder flykter ut av butikken mens de fire ranerne går løs på glassmonterne inne i Sheikh Enterprises med brekkjern før de fyller bager med tyvegodset.

Søndag morgen var fortsatt ingen pågrepet for ranet.

Ranerne flyktet fra stedet i en bil som ble satt i brann i Heimdalsgata bare tre-fire minutter etter ranet på Grønland rundt klokka 12.

– Dersom noen har sett de fire gjerningsmennene uten finlandshetter ønsker politiet beskrivelse av dem. De hadde på seg like klær. Politiet ønsker videre opplysninger om hvor klærne er kjøpt, heter det i en pressemelding lørdag kveld.

Politiet ønsker også tips om en mulig andre fluktbil ranerne kan ha brukt etter at de tente på den første fluktbilen.

Tidligere lørdag etterlyste politiet fire unge menn med olabukser, en av dem med grå jakke med grå stripe over bryst og ermer. En av ranerne hadde grønne sko og en sort ryggsekk med hvite detaljer. Ranerne hadde på seg finlandshetter og dykkermasker under ranet, i tillegg til røde hansker. (©NTB)

Se video fra åstedet:Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere