*Nettavisen* Nyheter.

Her gjør fotografen en tabbe

Foto: Lawrence Schwartzwald (Lawrence Schwartzwald)

En spesiell kvinne vil ingen bli forvekslet med i disse dager.

(SIDE2): På bildet over ser du skuespillerinnen og regissør Deborra Lee Furness. Hun var ute på shopping denne uken da en uheldig fotograf trodde hun var kona til supersvindleren Bernard Madoff.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Feiltrinn
Med et anstrengt smil gjorde Lee Furness fotografen oppmerksom på at han var på tynn is.

- Jeg er definitivt ikke Ruth Madoff!

En noe mer oppmerksom fotograf fikk bilde av opptrinnet, som i etterkant må sier å være svært komisk.

Enda morsommere blir det om man tar i betraktning at Lee Furness er gift med skuespilleren Hugh Jackman.

Han ble nylig kåret til verdens mest sexy mann, og han og kona fikk seg nok en god latter da hun kom hjem og fortalte om den uheldige fotografen.

Les Side2s intervju med Hugh Jackman:
- Vi møtte verdens mest sexy

Kvinnen alle leter etter
Misforståelsen er resultatet av at fotografene er på desperat jakt etter den nevnte kona til Bernard Madoff, Ruth.

Selv i stjernegale USA, så vil nok de færreste bli forvekslet med henne akkurat nå. Hun er likevel svært ettertraktet blant kjendisjegerne. Hun har vært lite i rampelyset fra før, så her aner flere av de største skandaleredaksjonene mange gode historier.

Selv om det ligger mange tragedier i kjølvannet av storsvindelen er det alltid litt spennende å nøste i privatlivet til kjendisskurkene, og det er det som trigger kjendisstatusen til Ruth Madoff.

Sjekk presangene hun fikk av sin mann
Verdens største svindler glemte aldri å gi sin kone oppmerksomhet.

Huset du ser på bildet under til venstre er en av de mange eiendommene som politiet kom over da de etterforsket Bernard Madoff i forbindelse med Wall Streets største investeringssvindel noensinne.

Han sa seg tidligere i vinter skyldig i alle 11 tiltalepunktene i retten, og sitter nå innesperret i et kott av en fengselscelle i det føderale fengselet i Manhattan.

Her skal han sitte til straffeutmålingen kommer. Det skjer mest sannsynlig i midten av juni, og utfallet kan bli 150 år i fengsel.

BAKGRUNN: Følg Nettavisens Madoff-dekning her

Huset til venstre er en luksuriøs eiendom i Palm Beach. Den er taksert til i underkant av 75 millioner dollar, og det som er litt spesielt er at den står i kona Ruth sitt navn.

Eiendommen er nå i ferd med å bli beslaglagt melder Splash News. I rettssaken kom det frem at Ruth Madoff var i besittelse av eiendommer verdt godt over 100 millioner.

Blant disse var en toppleilighet på Manhattan til utrolige 47 millioner kroner, en leilighet til 20 millioner i New York og en leilighet i Frankrike til «beskjedne» syv millioner. I tillegg hadde paret stuet bort i underkant av 115 millioner kroner på en sparekonto i hennes navn, samt obligasjoner verdt enda noen hundre millioner.

Hva som skjer med alle disse verdiene er ikke kjent, men Ruth Madoff skal ha egne advokater på saken. Dette skal ha provosert de mange småsparerne som har blitt lurt trill rundt noe voldsomt.

Kampen om den enorme formuen svindleren etterlater seg vil garantert pågå i lang tid, og det kommer til å gi Ruth Madoff kjendisstatus.

Madoff-saken har også vært en favoritt blant serietegnere. Ruth Madoffs gryende kjendisstatus har også gjort henne til et yndet objekt for de skarpe kommentatorene. Et eksempel på det ser du under.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.