*Nettavisen* Nyheter.

Her gjør hun det igjen

VAR VERTINNE: Heidi Klum gikk både på catwalken og var vertinne for Victoria's Secrets undertøysshow bare seks uker etter fødselen av hennes fjerde barn, datteren Lou. Foto: Splash/All Over

Heidi Klum på catwalken seks uker etter fødselen.

(SIDE2:) - Jeg trives med kroppen min, sier Heidi Klum.

Mer fra Side2. no: Besøk forsiden

Bare seks uker etter å ha født for fjerde gang, gikk Victoria's Secrets-modellen på catwalken i New York igjen torsdag kveld. Klum har ikke slanket seg like raskt som forrige gang, men strålte med sine nye former der hun viste fram undertøy for neste sesong. Dog var Klum litt mer påkledt enn de andre modellene, også fordi hun var vert for visningen.

SE OGSÅ:Gravid Heidi strippet på TV

- Det er klart at det er mindre press når du er vert enn når du skal vise rumpa di for hele verden. Men jeg synes det er strålende å ha mer kurver nå. Jeg er definitivt den tyngste av jentene her i kveld, sa hun.

Klum sa hun fremdeles har ti kilo som hun la på seg under svangerskapet, som hun gjerne vil bli kvitt. Men at dette ikke har noe hastverk.

Forrige gang Klum og ektemannen Seal fikk barn, var hun en av vertene for Emmy-utdelingen og hadde kommet tilbake til idealvekt på rekordtid.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.