RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her gjør Carl narr av Jens

Kopierte statsministerens taxistunt med NRKs Trygdebeistet.

- Jeg må spe på pensjonen noe, og nå har jeg jo skjønt at hvem som helst kan kjøre taxi.

Slik lyder svaret når Trygdebeistet oppdager at Fremksrittspartiets Carl I.Hagen er taxisjåføren hans. Klippet ble lagt ut onsdag på NRK Valg sin Facebook-side, og er ment som en teaser til Trygdekontorets Valgkamp Spessial som sendes førstekommende fredag.

Videoen er en klar parodi på det mye omtalte taxistuntet til statsminister Jens Stoltenberg. I videoen maskerer Stoltenberg seg som taxisjåfør, fordi det ifølge ham er der folk er mest løsslupne og forteller sannheten. Videoen har i skrivende tid nesten 1,5 millioner visninger.

Stuntet har i ettertid fått både positiv og negativ omtale. Blant annet fikk innslaget kritikk da det kom for dagen at flere av de involverte taxipassasjerene var informert om stuntet fra før, og hadde fått betalt for å medvirke. - Jeg føler meg lurt, sa Hoksrud til VG etter avsløringen. I tillegg skrev VG om at passasjeren Hildes ryggsmerter forverret seg etter at statsministeren, som ikke hadde kjørt selv på de åtte siste årene, bråbremset.

Hva er dine tanker om Carl I. Hagens taxistunt? Diskuter i kommentarfeltet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere