Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her glemmer han smekken!

Foto: Splash
Sist oppdatert:
Sjekk hvilken respektabel musikklegende som glemte å zippe.

(SIDE2): Det var under en veldedighetsmiddag i New York at Sir Paul McCartney bokstavelig talt hadde en glipp i påkledningen.

LES MER OM KJENDISER HER

Med ny kone på veldedighet
Med sin nye kone Nancy Shevell kledelig ved sin side deltok «Macca» på veldedighetsarrangementet «Forces of Nature Benefit» som ble holdt for 11. gang.

Gir ekteskapet en ny sjanse
Etter bare drøye to år etter den svært offentlige skilsmissen fra ekskonen Heather Mills, kom meldingen om at Beatles-legenden igjen er klar for å gå til alters. Paret skal visstnok ha fått velsignelse av giftermålet av hans datter, designer Stella McCartney.

Les også
- Macca gifter seg igjen

Glemte å zippe
Den 66 år gamle artisten bærer alderen med stil, og han var ellers ulastelig antrukket i en sølvgrå dress på veldedighetsarrangementet.

Men selv superstjerner kan altså ha det så travelt at de glemmer å dra opp glidelåsen i smekken. En observant fotograf fikk foreviget glippen til de skuelystnes glede.

Har verdensrekord
Ifølge Wikipedia står Paul McCartney oppført i Guinness rekordbok som den mest fremgangsrike komponist innenfor moderne populærmusikk.

Slår man sammen hans arbeid med og utenfor The Beatles har McCartney skrevet over 50 «top ten»-låter. Det er langt mer enn hva noen annen komponist kan vise til.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!