RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Splash News)

Her handler hun babyklær!

Rachel Zoe tok med sønnen Skyler på shopping i Hollywood. Se hvilke butikker hun fortrekker her!

(SIDE2): Stjernestylisten Rachel Zoe tok med seg sønnen Skyler Morrison på en trendy shoppingtur i Los Angeles denne uken - og den nybakte moren så mer smashing ut en noensinne.

Moteriktig
Helt moteriktig i platåsko, slengbukser, hvit topp, sort poncho, 70-talls inspirerte solbriller og hatt med bred brem gikk stjernestylisten i Hollywoods gater sammen med sin assistent. Lille Skyler lå trygt og godt gjemt nede i den populære Bugaboo-vognen, mens mamma fikk mer en god nok tid til å se etter nye antrekk til den lille prinsen.

Petit Tresor Boutique
Og det var barnebutikken Petit Tresor Boutique i Los Angeles som var hovedattraksjonen. Stjernestylisten kikket etter både klær og utstyr til den lille.

Etter shoppingen i barnebutikken gikk stylisten videre til Stella McCartney's store like i nærheten.

Hektisk sommer
Rachel ligger ikke på latsiden selv om hun har fått barn. Hennes nyeste realityshow starter på tv-kanalen Bravo i juli, og snart er hennes nyeste kolleksjon å finne i butikkene Saks, Nordstrom og Bloomingdale.

SE DEN TRENDY NYBAKTE MOREN HER:

4305

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere