KRINGSJÅ: Det er stor "utenomsportslig" aktivitet på Kringsjå om dagen. I og ved Lyns klubbhus, eller kanskje rettere skrevet Lyns julehus.

– Vi hadde et prøveprosjekt på dette for et par år siden. Nå har vi tatt julesteget helt ut, og trommet sammen til et stort julemarked her oppe, sier en av primus motorene i klubbens fotballgruppe, Harald Dahlstrøm.

Bedre tilbud

Nissegrøt, kaffe og bål, julematsalg og annet salg, julenek, juletrær med mer.

– Første dag var lørdag. Nissegrøten var skikkelig populær, og det ble faktisk tomt. Dette er et virkelig hyggelig marked, med mange hyggelig folk som både jobber her og som er innom. Med markedet vil vi bidra til at klubben har et enda bedre tilbud til spillerne. Vi håper på at flest mulig støtter oppom markedet, slik at medlemsavgiften også kan holdes så lav som mulig, oppfordrer Dahlstrøm.

Les også: Afterski på Grefsenkollen

Juletre-Take Away

Han skryter spesielt av juletrærne som selges på Kringsjå.

– De er av ypperste kvalitet. Skikkelig julete og fine. Grunnen til at vi kan tilby oss å ta imot bestilling på telefon, etter ønske om bredde og høyde, og kjøre hjem til folk med de innen rimelig avstand, er også at stort sett alle disse trærne er flotte juletrær. Fra Danmark, og så godt som dryssefrie, frister Dahlstrøm.

Julemarkedet og juletresalget er åpent hver dag fremover, fra klokken 15.30 til klokken 19.00, til og med søndag 14. desember.