RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her har de luftsex

Foto: Mary Sledd/Airsexworldchampionships.com
Sist oppdatert:
...men de har ikke lov til å kle av seg.

(SIDE2:) Luftgitar er et kjent fenomen. Nå er også luftsex en alternativ hobby, skriver Ekstrabladet.dk.

- Sex med noen som ikke er der
Konkurransen består i å simulere sex på scenen. Det er ikke lov å kle av seg, og deltakerne skal heller ikke få ekte orgasme på scenen.

- Luftsex er nesten som luftgitar, men i stedet for å late som om du spiller en usynlig gitar på scenen, kommer deltakerne opp og later som om de har sex med noen som ikke er der, sier Tim League, som innførte luftsex i USA, ifølge Airsexworldchampionships.com.

Arrangerer mesterskap
Fenomenet oppsto i Japan, og klipp derfra ble raskt en YouTube-hit. En av dem som moret seg over konseptet, var League. Han lot seg inspirere og arrangerte det første Air Sex-mesterskapet i USA i fjor.

I år har de turnert i USA og har hatt mesterskap i 14 byer. Neste konkurranse arrangeres i Austin, Texas på søndag. Når alle byene har blitt besøkt, blir det avholdt en stor finale. Vinneren av denne kan kalle seg Air Sex World Champion.

Les mer om luftsex her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere