*Nettavisen* Nyheter.

Her hentes de omkomne ut av huset

Foto: (Eirik Hagesæter, Bergensavisen)

De to familiefedrene på 27 og 32 år som omkom i husbrannen på Laksevåg, ble lørdag ettermiddag hentet ut av brannruinene.

14.11.09 18:27

Ved 1615-tiden ble de varsomt heist ut med kranbil det delvis nedbrente huset. Deretter ble de fraktet bort i en bil fra et begravelsesbyrå, skriver Bergensavisen.

27-åringen og 32-åringen hadde henholdsvis ett og to barn. Begge var gift.

Storutrykning
Klokken var 0246 i natt da det ble meldt om brann i Fyllingsveien 33. Brannvesenet rykket ut med 36 personer fra fire personer.

Ifølge politiet hadde 39 personer adresse i hybelhuset på adressen.

– Det var en dramatisk brann. Da vi kom til stedet var det fullt overtent . Det var masse folk i hagen som hadde tatt seg ut av huset, blant annet ved å hoppe ut av vinduet, sier vakthavende sjef i Bergen brannvesen, Leif Linde, til Bergensavisen.

Brannvesenet evakuerte rundt 20 personer.

Fire personer ble fraktet til Haukeland utover natten. Tre hadde fallskader og én hadde røykskader. Lørdag morgen meldte Haukeland at alle fire hadde lettere skader, at tilstanden var stabil og at de lå til observasjon.

Prest, psykolog og leger ble koblet inn i arbeidet med de overlevende.

Savnet
Klokken 0354 ble brannen meldt slukket, men politiet savnet fortsatt to personer.

– Vi har ikke klart å komme i kontakt med to personer som vi frykter kan ha vært i huset da brannen startet, sa operasjonsleder i Hordaland politidistrikt, Bjarne Flokenes, i morges.

I formiddag fant politiets krimteknikere to personer omkommet i brannruinene.

– Det er nærliggende å tro at dette er de to polakkene som har vært savnet etter hybelbrannen i natt, sa operasjonsleder Terje Hilland.

I ettermiddag ble de to omkomne fraktet ut av huset og bort fra stedet.

Les flere saker fra Bergen i Bergensavisen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.