*Nettavisen* Nyheter.

Her imponerer du, Mette-Marit

KVINNE FOR SINE SKO: Kronsprinsessen har mange par kule sko. Se hennes siste par her. Foto: (Stella/Scanpix/Side2)

Kronprinsessen har falt for noen av vårens aller kuleste småsko.

(SIDE2): Mette-Marit fikk tidligere mye kritikk for stilen sin, men hennes klassiske motesans har kommet seg betraktelig de siste årene. Og det gjelder ikke minst på skofronten.

Les også: Supertrendy Mette-Marit

Våren kuleste?
Det er vel ingen grunn til å tro at kronprinsessen bryr seg mindre om hva hun har på føttene enn andre kvinner.

Under moteuken i Oslo kom Mette-Marit i sko som kan bli vår- og sommersesongens aller heteste trend. Kronprinsessen gjør som kjendisene Heidi Klum og Ashley Olsen og går for lysebrune skinnsandaler. Sandalene har høye hæler og gladiatorremmer over foten med et hint av glamorøs 70-talls stil.

Mette-Marits åpen-tå skinnsandaler brukte hun til svarte strømpebukser, tykk gråsort kåpe og sort skjørt, men de funker like godt til jeans og sommerkjolen når den tiden kommer.

Lakkog Mary
Denne uken besøkte kronprinsessen på PRO-senteret i hovedstaden. I en delikat burgunderfarget kåpe og svarte strømper så Mette-Marit klassisk pen ut, men det er de fantastiske skoene som løftet hele antrekket og gleder skoglade kvinner.

Ingenting er med mer sexy, søtt og superklassisk enn Mary Janes-stiletter i lakk. Den smale vristremmen gjør stilettene superhotte og er helt riktig til både festantrekk eller til jeans for den skobevisste.

Lakksko har vært i motebildet en stund og Mette-Marit har et helt sort par med høy tykk hæl og kulepynt på tåen som hun brukte før jul i fjor. Helsvarte, eller en sterk på strømpebuksen, oppi småskoene er superaktuelt utover våren også.

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.