RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her kan du ha sex utendørs

Sist oppdatert:
Utrykket «Det er deilig å være Norsk i Danmark» kan få en helt ny betydning. En forening ønsker nemlig å lage en guide til hvor i landet det er best å ha utendørs sex.

(SIDE2): Danske B.T. skriver denne uka at Danmarks Naturfredningsforening jobber med en guide over de beste stedene det er best å ha sex utendørs.

Mer enn bare sex
Om man kaster seg i armene på den man elsker ute i naturen har man nemlig en rekke riktig gode opplevelser i vente, mener foreningen.

- Vi vil gjerne sette fokus på at man kan bruke naturen på mange forskjellige måter sier, Lene Midtgaard som er talskvinne for Dansk Naturfredningsforening.

Hun understreker at dette dreier seg mer om romantikk enn sex.

Perfekt for nordmenn
De er fortsatt på planleggingsstadiet og har gått ut i den danske avisen og bedt om tilbakemelding og tips fra dansker som allerede har benyttet sjansen til å utforske naturen sammen med sin partner.

Danmark har lenge vært populært for ferielystne nordmenn, og tidligere statistikk tilsier at denne guiden vil bli populær også blant de norske turistene i Danmark om den ser dagens lys.

I 2002 la Durex frem tall som viste at 66 prosent av nordmennene som hadde deltatt i deres årlige globale sexundersøkelse, hadde hatt sex utendørs. Gjennomsnittet på verdensbasis var da 41 prosent.

Statistikken som viste at nordmenn var verdensmestere i offentlig sex gikk verden rundt, og nordmenns sexvaner var et tema på utallige nettsider en periode.

Gav svenskene puppesjokk
Danskene er kjent for å være litt mer liberale enn sine skandinaviske naboland. Nylig gav de Sverige sjokk med en kampanjefilm for trafikksikkerhet.

Filmen viser toppløse modeller som går rundt i trafikken med trafikkskilt. Videoen har spredt seg verden rundt og danskene regner den som en suksess.

Se filmen og les mer her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere