RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her kan du se hvordan mediefolk feirer seg selv

Sist oppdatert:
Høstkonferansen til Mediaforum har ett stort høydepunkt hvert år, og det er festmiddagen. Her kan du hvordan det kommersielle mediefolket feirer seg selv.

Det spiller ingen rolle om folket er på Island eller på Geilo: tempoet er like stort og sigarføringen like høy når mediefolket steller i stand til fest.

Mediaforums høstkonferanse 2003 var lagt til Reykjavik, men for enkelte kunne det likeså godt vært i baren på Geilo. I 2003 fungerte imidlertid det sosiale laget meget bra, ikke minst på grunn av stram regi og vellykkede innslag.

Det var få som spiste dessert etter at både arrangementskomiteen, komikerduoen Bye & Rønning pluss flere islandske artister hadde fått festdeltakerne opp på bordene under selve middagen.

Det gikk i alt fra den klassiske jungelvitsen til Jon Morten Melhus (med døvetolk) til "It's raining men" og godt koreograferte dansenumre. Dessuten ble det delt ut pris for beste mediestrategi til OMD og hederspris til Knut-Arne Futsæter i TNS Gallup.

Borgermesteren på Island (eller var det Reykjavik) var også til stede, og som toastmaster hadde man skaffet Islands svar på Mona Grudt, en modell som blant annet hadde arbeidet for Coca-Cola.

Etterpå var det dans, pianobar, skåling og moro inn i morgengryet. (takk til Høstkomiteens leder Jon Morten Melhus for bildebidrag til fotoreportasjen fra festen).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere