Gå til sidens hovedinnhold

Her kan du stemme på Årets navn i Groruddalen

Klikk av ved siden av den kandidaten du mener er Årets navn. Husk å fyll ut ditt eget navn, adresse og telefonnummer nederst. NB! Du kan bare stemme én gang!


Pål Eriksen

Pål Eriksen
Leder av Kulturhuset PåBanen, og jobbet tidligere på Løren SFO. Leserne forteller om et stort engasjement for barn og unge, og at han husker alle etter lang tid. Det er allerede opprettet en egen Facebook- side til støtte for Eriksen med 170 medlemmer. Eriksen beskrives som «morsom, hyggelig og trygg å være rundt» og som «det beste forbildet man kan ha». Han beskrives også som en god kollega og sjef.

Jamil Syed

Jamil Syed
Arrangerte nylig «Jul for alle» på Furuset for 11. året på rad. Han er også ansatti Bydel Alna som delprosjektleder i Groruddalssatsingen på Furuset. I 2009 har han startet bomijøtiltaket «Bosammen», og konfliktløsningssenter. Syed er utdannet miljøterapeut, har bakgrunn fra barnevernet og har siden 2005 arrangert foreldrekurs på urdu. De siste tolv årene har han også vært konfliktrådsmekler i Oslo.

Glenn Kleven

Glenn Kleven
Linderud Grei Toppfotball reddet med nød og neppe plassen i 1. divisjon i 2008, etter kvalik-kamper mot Vålerenga. Før årets sesong ble Glenn Kleven hentet inn for å heve laget, og den nye treneren har hatt stor suksess. Linderud Grei var plutselig et topplag, og kjempesesongen ble kronet med opprykk til Toppserien. Dermed blir det fotball på øverste nivå i Groruddalen neste år, noe Kleven skal ha mye ære for.

Sonja Eivindson

Sonja Eivindson
Bor på Tveita og er en fargerik dame av de sjeldne. Hun har i alle år vært en av Tveten gårds mest ihuga venner, og hun er daglig på plass og koker, steker, vasker og rydder. Eivindson bruker mye av sin tid på Veslestua, der hun hele uka står på for brukerne av dagtilbudet på gården. I en alder av 80 år er alltid med på det som skjer i lokalmiljøet og bidrar gjerne også selv.
Fornavn:

Etternavn:

Adresse:

Telefonnr:Alle feltene er obligatoriske.