Gå til sidens hovedinnhold

Her kjøper du billigst DVD

Har du tenkt på å handle dine DVD-filmer over nettet? Da bør du vurdere ditt behov for norske tekster. Her er de billigste nettbutikkene.

Å handle enkle produkter som DVD, bøker og musikk har vist seg å være svært populært på nettet. I USA regner man med at over 50% av alle kjøp innenfor disse områdene snart vil være over nett. Vi har testet et utvalg nettbutikker for å finne ut hvor det blir billigst å kjøpe DVD.

Testproduktet vårt var «Lara Croft: Tomb Raider 2 - Cradle of Life» en DVD som akkurat har kommet på markedet. Vår test viste at det å handle på nett i Norge kan være en dyr affære. Klart dyrest i vår test var nettbutikken Playx hvor man måtte ut med 258 kroner for å få et eksemplar av filmen. Nettbutikken til Akers Mic var billigst i Norge med 224 kroner totalt. Begge disse prisene inkluderer porto.

Likevel var det ingen tvil om hvilken butikk som var billigst om man ønsket seg filmen. Ved å besøke Amazon.co.uk ble prisen for filmen, inklusive porto, 168 kroner.

Her er våre testbutikker:

1. Amazon.co.uk 168 kroner - billigst
2. Play.com 182 kroner
2. CDWOW 182 kroner
4. Akers MIc 224 kroner - billigste norske
5. DVDStrax 229 kroner
6. Snurr.no 238 kroner
7. Playx 258 kroner

NB! Etter at testen var offentliggjort ble vi gjort oppmerksom på DVD-butikken dvdsoon.com i Canada. Etter det nettsidene informerer om vil prisen inklusive porto der bli 138kr. Butikken er ikke testet av TV 2 Nettavisen. Nettbutikken Blackstar i England selger platen inklusive porto for 164kr.

Et godt nettsted for å finne billigste DVD på markedet er DVDpricecheck. Du kan også besøke den danske siden DVDpriser .

Alle prisene er inklusive forsendelseskostnader. Ved bestilling av flere varer hos Amazon.co.uk vil varene bli sendt som en pakke, og kommer man over 200kr vil man bli fakturert for fortollingskostnader. Play.com og CDwow.com deler opp sine forsendelser, slik at dette ikke skjer.

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene