*Nettavisen* Nyheter.

Her kjører presten hoverboard under julemessen

PREST PÅ HOVERBOARD: Bispedømme satte svært lite pris på prestens nye påfunn. Se video nederst i saken. Foto: (YouTube)

Nå er han suspendert fra kirken.

30.12.15 11:30

Et katolsk bispedømme på Filipinene har suspendert en prest som kjørte hoverboard, eller «ståhjuling», under julemessen.

Presten i bispedømme San Pablo i Laguna på Filipinene overrasket forsamlingen under julemessen, da han før nattverden rullet syngende opp og ned midtgangen på et hoverboard.

Den uvanlige kirkelige begivenheten ble positivt mottatt av mange tilhørere julaften. Den ble også filmet og lagt ut på internett. Du kan se filmen under.

Bispedømme var derimot ikke like entusiastiske over prestens nye påfunn. I en kunngjøring publisert gjennom Facebook, skriver bispedømme:

«Nattverden krever den ytterste respekt og ærbødighet. Det er minne om Herrens offer. Det er kilden og samlingspunktet for det kristne liv. Det er kirkens høyeste form for tilbedelse. Følgelig er det ikke en personlig feiring der man tilfeldig kan introdusere noe for å få forsamlingens oppmerksomhet».

Bispedømme skriver at presten har fått en vekker, og har lovet at han ikke vil gjøre det igjen. Han har nå blitt suspendert for å få tid til å tenke over sine handlinger.

Du kan se hele FB-posten under videoen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.