RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her kjøper du de kuleste klærne

KLÆR OG SKO: Carma og Shoe Lounge i Oslo og Stella Snella i Trondheim er noen av de kuleste butikkene i Norge.
KLÆR OG SKO: Carma og Shoe Lounge i Oslo og Stella Snella i Trondheim er noen av de kuleste butikkene i Norge. Foto: Vibb/ShoeLounge/StellaSnella
Sist oppdatert:
Hit skal du gå når du er lei av kjedebutikkene.

(SIDE2): Lei av den uendelige rekken av kjedebutikker du finner på hvert eneste kjøpesenter og alle gatehjørner? Ikke fortvil, du kan finne noe utenom det vanlige i alle byene. Vi viser det hvor og hvilke.

I samarbeid med Vibb.no guider Side2 deg til det «mannen i gata» liker best av butikker, utesteder, restauranter og alt som rører seg i de største byene.
Les hva andre mener og uttrykk dine meninger på Vibb.no.

Oslo

Shoe Lounge
«Et skattekammer for skofetisjer» markedsfører Shoe Lounge seg med, og Vibb-brukerne sier seg enig. Som Celine Mee sier:

- Jeg skulle ønske at Shoe Lounge var rommet mitt.

Butikken selger blant annet sko fra Converse, Marc Jacobs, Bruuns Bazar og Nike, i tillegg til søtt tilbehør som vesker, smykker, hansker og noe klær.

Shoe Lounge er riktignok en liten kjede, men med kun fire butikker kan den allikevel kalles ganske unik. Butikkene finner du på Grünerløkka, Majorstuen, Palèet og Ski Storsenter.

Les mer om Shoe Lounge her.

Carma
Klærne på Carma er inspirert av flere tusen år gammel nepalsk og indisk håndtverk og tekstilkunst og har tidligere blitt kåret til Oslos beste motebutikk.

Kvaliteteten på klærne skal også være veldig god i følge Vibb-bruker Bente M som videre sier:

- Butikken med stor B.

Les mer om Carma her.

Hassan og Den Dama
Butikk på Frogner som selger kjente og mindre kjente merker som Odd Molly, Ugg, Sass & Bide og Lipsy for både damer og herrer. I følge sine kunder på Vibb.no får man mye for pengene her til tross for at varene er merkeklær.

- De har visst alt jenter ønsker seg nå til dags, forteller Morten i sin anmeldelse som fikk tak i sko til kona på Hassan og Den Dama.

Les mer om Hassan og Den Dama her.

Bergen

Kostym
Kostym selger vintageklær både med eget design og re-design. Eierne har jobbet med teaterproduksjon og kunsthistorie, og har en felles lidenskap for årgangsklær. I følge Vibb-bruker Sofie kan du stikke av med et unikum fra oldemors levedager for summer i Hennes & Mauritz-klasse.

- Et skattekammer for vintagefrelste, sier en annen Vibb-bruker, Stine B.

Les mer om Kostym her.

Twisted
De funky 70-tallskærne finner du på Twisted sammen med merker som Samsøe & Samsøe, Moods of Norway og Ilse Jacobsen, for å nevne noen få.

I følge kunden Anne er dette butikken for både kresne menn og kvinner, og som Lene S sier:

- Twisted er butikken for deg som er drita lei byens enkelte «kave-kule» kjedebutikker som finnes overalt hvor du snur deg i bykjernen.

Les mer om Twisted her.

Nova
- En livsstilsbutikk for de som lever på mer enn et studielån, sier Stine B i sin anmeldelse av Nova på Vibb.no. Nova selger merker som Acne, Baum und Pferdgarten og Whyred og har et utvalg av både klær, sko, smykker og hudpleieprodukter.

Nova vant i 2007 Bergensprisen for årets nye shopping.

Les mer om Nova her.

Trondheim

Inzani
- Jeg driter i studentlivet og går ut i arbeidslivet slik at jeg kan kjøpe klær her, sier Vibb-bruker Geir H.

Inzani selger merker som Bruuns Bazar, Anna Sui og C. Øberg til både menn og kvinner. Det finnes få eksemplarer av klærne her, og da skal det være verdt å betale litt ekstra enn det du gjør på Cubus.

Ble kåret til årets motebutikk i Trondheim i 2008.

Les mer om Inzani her.

Stella Snella
Denne butikken selger både vintageklær, re-design av vintage og nye klær fra Fusa Jeans og Cheap Monday.

- Dette er den typen butikk som beriker en by, som gjør byen bedre å leve i, mener Vibb-bruker Anne.

Butikken er også kjent for å ha en ærlig betjening som forteller deg rett fra levra om du kler et antrekk eller ikke.

Les mer om Stella Snella her.

Stavanger

Syvende Himmel
I denne butikken selger de både nye merkeklær og vintage, designerundertøy og accessories. Butikken har i tillegg frisøravdeling med stylist og makeup-artist og de sleger smoothies utarbeidet av en ernæringsrådgiver.

Vibb-bruker Tea E kan fortelle at butikken har «helt sykt kule» klær.

Les mer om Syvende Himmel her.

Geddon Male
Geddon Male selger herreklær fra merkene Hugo Boss, Armani Jeans, Tiger of Sweden og Dolce & Gabbana for å nevne noen. Prisene kan være litt stive, men butikken er perfekt for de som ønsker noe eksklusivt.

- Geddon er den ene plassen som gjør at det er vits å kjøre helt ut til Kvadrat kjøpesenter, forteller Vibb-bruker Thomas F i sin anmeldelse.

Les mer om Geddon Male her.

Tromsø, Kristiandsand og Drammen
Vi trenger hjelp til anmeldelser av butikker, restauranter og andre steder i Tromsø, Kristiansand og Drammen. Har du en yndlingsbutikk, en cafè hvor du har fått ekstra god service eller kanskje en hvor den har vært ekstra dårlig, skriv din anmeldelse på Vibb.no.

Skriv eller se flere brukeranmeldelser på Vibb.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere