RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her kjøper kjendisene julegaver

(Splash News)
Sist oppdatert:
Se hvor de rike og berømte handler.

(SIDE2): Det er ingen tvil om at enkelte kjøpesentre og butikker er mer populære enn andre, slik som Fred Segal, Kitson, Barneys, Marc Jacobs og Louis Vuitton.

Men hvor handler resten av stjernene? Se i bildespesialen nedenfor.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Antikk kunst
Gwen Stefani, ektemannen Gavin Rossdale og parets to sønner Kingston og Zuma var på julegaveshopping i London i helgen som var. Og tror du det er dyre designerplagg som står fokus for familien på fire, må du tro om igjen. Tvert i mot er det antikke funn som er mest interessant for Gwen og Gavin. Paret trålet antikke butikker i de koselige gatene i Chelsea-området, mens barna ble levert hos barnevakter like i nærheten. Om Gwen og Gavin fant det de lette etter, er ukjent.

Designerplagg
Den danske supermodellen Helena Christensen derimot handler mer enn gjerne designerplagg i julegave til sin familie. Hun ble oppdaget bærende på en pose fra den populære butikken Marc Jacobs i New York i helgen.

Wayne Rooneys kone Colleen elsker også designerplagg. Hun var på shopping i Manchester i helgen, og kom ut av Louis Vuitton-butikken med hele tre poser i hendene.

Varehus
Småbarnsmødrene Katie Holmes, Jessica Alba og Jennifer Garner handler på varehusene Barneys og Gelsons. Barneys selger blant annet designerplagg fra motehusene Giorgio Armani, Manolo Blahnik, Fendi, Givenchy, Marc Jacobs, Prada, Jil Sander, Dries van Noten og Diane von Furstenberg.

Så nå er det store spørsmålet bare hva kjendisenes småjenter, guttebasser, kjærester, venner og familie får til jul...

SE KJENDISENE PÅ SHOPPING HER:

2695

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere