RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her kjørte sjåføren feil før dødsulykken


DØDSULYKKE: Mandag ble en familiefar drept da familiens bil kolliderte med en varebil. Den 21 år gamle sjåføren av varebilen kjørte her inn på feil side av motorveien, og fortsatte i feil kjøreretning i tre kilometer før ulykken inntraff.
DØDSULYKKE: Mandag ble en familiefar drept da familiens bil kolliderte med en varebil. Den 21 år gamle sjåføren av varebilen kjørte her inn på feil side av motorveien, og fortsatte i feil kjøreretning i tre kilometer før ulykken inntraff. (Google)
Sist oppdatert:
Politiet ønsker kontakt med personer som kan ha sett sjåføren.

Mandag morgen ble en familiefar drept i en front mot front kollisjon på E18 mellom Langangen og Larvik. Mor og et barn ble alvorlig skadd, mens to andre barn ble lettere skadd.

Den 21 år gamle mannen som kjørte en andre bilen, ble alvorlig skadd. Han er nå siktet for drap, da han kjørte i feil kjørebane på motorveien.

Politiet ønsker kontakt med sjåfører som kan ha sett 21-åringens hvite Toyota Hiace på E18 ved Langangen bru før ulykken 1. januar klokken 04.35.

Les også: Familiefar omkom i møteulykke i Vestfold

Kollisjonen skjedde i sørgående kjørefelt på en firefelts motorvei.

DØDSULYKKE: En person omkom og flere ble skadd i en møteulykke på E18 mellom Langangen og Larvik natt til første nyttårsdag.

Politiet etterforsker nå hvordan mannen klarte å kjøre i feil kjørebane. Politiet forklarte onsdag følgende om hendelsesforløpet:

- Politiet har i dag innhentet bildemateriell fra Vegtrafikksentralen som overvåker E18. Bildene viser at siktedes bil kjørte på E18 fra Telemark. Etter å ha passert Langangenbrua, går E18 over fra å være en tofelts vei til å bli en firefelts motorvei klasse A. Siktede kjører da inn på motorveien til venstre i motsatt kjøreretning.

Politiet forklarer videre at den siktede mannen kjørte en hvit varebil av typen Toyota Hiace i tre kilometer på feil side av motorveien før ulykken skjedde. Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha sett varebilen.

Et vitne kjørte en mindre lastebil rett foran Toyotaen. Fører av denne lastebilen blir avhørt som vitne.

Rett forut kjører en mindre lastebil på riktig side av E 18 også på vei mot Larvik. Politiet har fått kontakt med fører av lastebilen som vil bli avhørt som vitne.

Avstanden siktede har kjørt fra påkjøring på feil side til ulykken er ca 3 km.

Dersom personer har observert en hvit Toyota Hiace fra Telemark til Larvik i perioden 1.1.18 før kl. 0435, er politiet interessert i opplysninger og da bes vedkommende henvende seg til politiet i Larvik, skriver politiet i en pressemelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere