*Nettavisen* Nyheter.

Her kliner Pia til!

Foto: (TV3)

- Kan vi være kjærester? spør Pias beiler.

09.11.09 11:44

(SIDE2): - Jeg er så forelsket at det nesten er litt skummelt, sier Vemund Aarstrand (35) etter at Pia Haraldsen (28) gjorde sitt endelige valg i realityserien «Pia & Jasmin». Det sto mellom Vemund og Michael Anene, men det var altså Vemund som til slutt vant Pias hjerte.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Kjærester?
I den siste episoden tar Vemund tar sats og spør om Pia vil være kjæresten hans før de deler sitt aller først kyss. For Pia svarer selvsagt ja på spørsmålet.

- Det var litt for moro skyld at jeg spurte henne på den måten. En gjør jo ikke sånn lenger, så det var litt for gøy, sier Vemund Aarstrand til Side2.

- Jeg synes det var veldig søtt at han spurte meg, jeg er litt gammeldags sånn, sier Pia Haraldsen lattermildt til Side2.

- Og ja, jeg er forelsket! legger hun til.

75% av medlemmene drømmer om en livspartner!

Ikke forlovet ennå
Pias mamma, Jasmin Haraldsen (53), tok sitt endelige valg i forrige episode. Hun og hennes utvalgte Jan Horn (51) er nå forlovet. Men Vemund har ikke hoppet etter Jan i forhold til å fri til sin kjære.

Men det er verken noen forlovelse eller samboerskap på trappene med det første.

- Nå skal vi være kjærester i full offentlighet først, sier han.

Gruer seg litt
De siste fire månedene med «gjemsel» har gjort sitt til at han og Pia har blitt godt kjent, og det føler Vemund er godt nå som de skal slippe følelsene fri.

Men han innrømmer at han både gruer og gleder seg til at forholdet nå blir offentlig.

- Det blir godt å få det overstått og kunne snakke om det. Det har vært tungvint å holde det skjult. Men jeg er også veldig spent på hvordan det blir også, sier han. Vemund og Pia har diskutert det å være kjærester når Pia er en offentlig person, og 35-åringen kjenner ikke til den delen av livet hennes i den forstand.

- Vi får ta det litt som det kommer. Men jeg er spent på om det blir oppstyr, eller om det går rolig for seg, sier han.

Pia sier til Side2 at hun gleder seg til å gjøre de dagligdagse tingene de ikke har kunnet gjort sammen.

- Det blir deilig først og fremst å kunne slippe snikingen og gjøre dagligdagse ting sammen. Å kunne gå på kino, handle i butikken og å være sammen med venner og kjente samtidig, skal bli deilig. Det skal bli så godt å være litt mer sosiale også, sier hun.

Nysgjerrig på Pia
Da han meldte seg på realityserien visste han hvem Pia var, men ikke annet enn at hun var en person i media. Han ble fascinert og nysgjerrig og tenkte at serien var såpass uformell og avslappet at det ville være en fin måte å bli kjent på.

- Men dere ble jo faktisk kjærester, regnet du med det?

- Jeg hadde vel ikke planlagt det nei, men jeg så selvsagt en mulighet for at det kunne skje.

- Vi har ikke noe hastverk med de tingene, understreker Pia.

Hemmelig besøk
Nå har de to pleiet hverandre og kjærligheten i flere måneder, og selv om det skal bli godt å få en slutt på hemmelighetskremmeriene, så føler både hun og Vemund at tiden sammen har gjort at de har lært hverandre å kjenne godt.

Paret har klart å holde forholdet hemmelig så langt som mulig. Bare noen av de aller nærmeste vet om det, men litt hemmelige visitter har det blitt.

- Han kom en tur til Haugesund på hemmelig visitt. Og vi har vært en tur i London og på hytta på fjellet. Men nå tenkte vi oss en tur til varmere strøk over nyttår, sier Pia.

Ut og spise
De to har planlagt noe helt spesielt, eller egentlig noe helt normalt, etter at søndagens episode er vel overstått.

- Da skal vi endelig ut og spise. Det har vi snakket om lenge og er noe vi gleder oss til, sier han og legger til at det «krever sin mann» å se på den siste episoden.

- En legger ut om følelser på TV, det er jo litt rart...

Finn din kjæreste i dag - prøv nettdating!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag