Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her kommer familien Jackson

Foto: Splash News (Splash News)
Sist oppdatert:
Superstjernen møtte fansen et kort øyeblikk torsdag.

(SIDE2): Med maske foran ansiktet kom Michael Jackson ut i folkemengden etter å ha besøkt et legesenter i Beverly Hills sammen med sønnen Prince Michael Jackson II (6), også kalt Blanket.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Luksusvilla
Etter flere år i utlandet flyttet Jackson før jul hjem til USA. Sammen med barna bor han i en luksusvilla i Los Angeles verdt hele 268 millioner kroner.

Eiendommen inneholder hele syv soverom, tretten bad og hele tolv peiser.

I tillegg har den en egen kinosal, samt egen vinkjeller. Kongen av pop får dessuten gjestehus, svømmebasseng og en enorm hage med på kjøpet.

Bilder: Se Jacksons nye hjem

Hyggelig møte med fansen
Da Michael og sønnen møtte fans og presse torsdag tok han seg tid til å signere autografer. Noen ga han en gammel plate med Jackson 5 for autograf mens en annen tok det han hadde og fikk Jacksons autograf på en pose potetgull.

Sønnen hadde et gjennomsiktig teppe over kroppen, men man kunne likevel se ansiktet hans. Jacksons barn har gjennom hele oppveksten i stor grad blitt skjermet for fans og presse.

Solgte Neverland
Tynget av gjeld ble Jackson nødt til å kvitte seg med eventyrranchen Neverland i fjor høst.Det 700 mål store eiendommen er oppkalt etter øya fra Peter Pan der barn aldri blir voksne, og har inneholdt blant annet karuseller, pariserhjul og flere dyr - samt en luksusbolig.

Jackson kjøpte eiendommen i 1988 men har selv ikke besøkt den siden anklagene om barnemisbruk, som skulle ha funnet sted på ranchen, i 2004. Han uttalte da at han aldri ville flytte tilbake, og har blant annet bodd i Saudi-Arabia og Las Vegas siden den gang.

Se bildene fra Neverland her

«Kongen av pop» rundet i fjor 50 år. Bildene fra hans fantastiske liv ser du i bildekarusellen til høyre.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!