RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her krasjet LaBeouf

Sist oppdatert:
Shia LaBeouf (22) ble tatt for fyllekjøring i helgen. Mandag kom bildene fra ulykken.

(SIDE2:) Politianmeldelsen og arrestasjonen gjør at stjernen fra «Indiana Jones» og «Transformers» faller inn på listen over den yngre garde av fyllekjørere i Hollywood.

Til vanlig er Shia LaBeouf den litt mer tilbaketrukne superstjernen som ikke er så opptatt av festing. Men denne helgen ble visst et unntak. Les mer om ulykken her.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Tilbake om en måned
SplashNews slapp i dag bilder fra ulykken, som viser skuespillerens bil snudd opp ned midt i veien. LaBeouf ble imidlertid ikke alvorlig skadet, og ble sendt til legevakten for å operere en skade i hånden.

Hans talskvinne uttalte seg på søndag, og påpekte blant annet at LaBeouf ville være tilbake på settet til «Transformers 2» innen fire uker og at han måtte operere hånden.

- Shia kommer seg etter operasjonen og har planer om å komme tilbake til filminnspillingen innen en måned. Det vil ikke bli flere kommentarer på dette tidspunktet, sa Shia LaBeoufs talskvinne i pressemeldingen.

I gang med oppfølger
LaBeouf driver for tiden med innspillingen til etterfølgeren av storfilmen «Transformers», der han igjen vil spille mot Megan Fox og de transformerende robotene.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere