*Nettavisen* Nyheter.

Her kysser han feil kvinne!

Når en travel superstjerne ikke ser forskjell på mor og datter, blir det forviklinger.

24.01.08 13:50

(SIDE2): Jack Nicholson har passert 70, men er fortsatt å regne som en notorisk kvinneforfører. Noe som i seg selv er imponerende nok.

- Kyss svigermor
Onsdag ble han møtt av en stor folkemengde da han besøkte en restaurant i London. Autografjegere, journalister og fans og skuelystne fikk se Nicholson i strålende humør.

Phil Poulton var en av de fremmøtte, og han fortalte Hollywood-legenden at hans svigermor var Nicholsons største fan og ville bli henrykt om hun fikk et kyss, skriver Daily Mail.

Feil kvinne
Jack Nicholson lot seg ikke be to ganger og tok et godt tak i bakhodet til kvinnen Poulton hadde med seg og kysset henne skikkelig på munnen. Ifølge avisen hadde Nicholson på dette tidspunktet fått i seg et par forfriskende drinker ...

Problemet var imidlertid at kvinnen som den yre aldrende stjernen tungekysset ikke var svigermoren, men datteren, altså Phil Poultons 38 år gamle kone.

Rett på sak
Med all sin erfaring knyttet til det motsatte kjønn klarte altså ikke Nicholson å skille mellom mor og datter. Dette til tross for at det er 26 år mellom de to.

Familien Poulton tok det imidlertid med knusende ro.

- Han bare fikk tak i konen min og satte i gang å kysse henne. Alle brøt sammen i latter. Jeg kunne ikke tro det, sier Phil Poulton

Reprise
Som om ikke dette var nok følte svigermor Wendy at hun ble satt på sidelinjen, og hun ropte ut:

- Nei Jack, jeg er svigermoren.

Svigersønnen Phil Poulton sier følgende om svigermorens reaksjon.

- Det var virkelig et fantastisk øyeblikk. Han avbrøt kysset med min kone og rettet oppmerksomheten mot Wendy. Han vippet solbrillene opp på pannen og satte i gang med henne også.

Han legger til at Jack Nicholson ikke kunne oppført seg bedre, og at stjernen var helt genial.

Annonsebilag