RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her lander sirkus Beckham

Sist oppdatert:
David og Victoria Beckham skapte kaos da de landet i Los Angeles på torsdag kveld.

(SIDE2:) Det var fylt opp til randen med fotografer og presse utenfor flyplassen i Los Angeles da familien Beckham landet torsdag kveld.

David og Victoria kom gående ut fra terminalen omgitt av livvakter, og vandret forbi folkemassene til bilen uten å gi en eneste kommentar til pressen.

David har nylig gått over til fotballaget L.A. Galaxy der han har inngått en lukrativ avtale. Han vil over en femårsperiode tjene inn nesten 187 millioner norske kroner, og det er antatt at han vil spe på litt ekstra inntekt på reklame og sponsoravtaler.

Ute av syne
Parets tre barn var med dem da de dro fra Heathrow flyplass i London, var ikke å se da de gikk fra terminalen i Los Angeles.

Beckhamene har kjøpt en villa i Beverly Hills, som lyder på 1.200 kvadratmeter. De skal i følge ryktene ha betalt 22 millioner amerikanske dollar, eller 125,5 millioner norske kroner. De får da også venneparet Tom Cruise og Katie Holmes som naboer.

Nykomne paparazzier
Det var ikke bare paparazzier og pressefotografer som tok bilder. Flere av de sivile som skulle hente venner og familie tok frem kameraet og begynte å knipse bilder av kjendisparet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere