RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Arne Ellingsen

Her leter Forsvaret etter Dung

Sist oppdatert:
«KNM Tyr» søker i vannet under Askøybroen med kamerautstyrt miniubåt.

(iBergen.no) Spesialfartøyet fra marinen la til under Askøybroen like etter klokken 09.00 tirsdag. Sammen med politiet skal de søke på havbunnen under broen, i håp om å finne savnede Dung Tran Larsen.

Det er tidligere lensmann i Laksevåg, Harald Andersen, som leder søket. Han har ti års erfaring med å søke etter mennesker under vann. Blant annet deltok han i søket etter omkomne etter Rocknes-tragedien.

Dungs ektemann tror tobarnsmoren kan ha tatt sitt eget liv ved å hoppe fra broen. Ifølge hans tidligere forsvarer, Mikkel Mundal, ble Dung sett gående i retning Askøybroen kvelden etter at mannen hevder hun forsvant.

Politiet vil ikke la noen ting være uprøvd i søket etter kvinnen.

- Så lenge vi ikke har funnet henne er vi åpen for alle eventualiteter. Vi undersøker under vannflaten ved plasser det er mulig å både kaste noen utfor eller hoppe. Det er jo kolossalt mange steder med tilgang til sjø, så vi får ta det steg for steg, sa Harald Andersen til iBergen.no etter dykkere hadde søkt i Kjøkkelvikbukten søndag.

Etter å ha benyttet likhunder både i Dung og ektemannens bolig i Krabbedalen, og i Rådalen, reiste hundene hjem til Sverige for å hvile. Om to uker er de tilbake i Bergen, men politiinspektør Tore Salvesen tror forsvinningsmysteriet vil være løst innen da.

- Jeg er overbevist om at vi finner Dung før likhundene kommer tilbake om 14 dager, sa Salvesen under en pressebriefing mandag.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere