NEW YORK (Nettavisen): En video som politiet i Florida nå har offentliggjort, viser at en sexforbryter væpnet med kniv stopper biler og hopper ut for å kidnappe en 11 år gammel jente som sitter ved en bussholdeplass. Se den sjokkerende videoen her:

Jenta slåss imot

På videoen kan man se at den unge jenta sitter på en gressplen ved veien sammen med skolesekken.

Kort tid senere stopper en hvit bil av typen Dodge Journey, og en mann hopper ut og kommer løpende mot henne. I hånden har han det som skal ha vært en kniv.

Les også: Prest tatt for trekant-sex ved alteret

Da jenta ser mannen komme løpende, reiser hun seg og løper avgårde, men mannen tar henne i igjen og tar et godt grep rundt jenta. Hun slåss derimot hardt, og de to ender opp på bakken, der hun til slutt greier å komme seg fri. Kort tid senere løper mannen mot bilen igjen og forsvinner fra stedet.

Les også: Hun har fortalt om nakenbildene til Donald Trump - nå vil hun fortelle etterforskerne absolutt alt

- Hun kjempet, og hun kjempet og hun kjempet, helt til hun til slutt kom seg løs fra han som ville fange henne, sier sheriff Chip Simmons i en uttalelse.

Har tidligere seksuelt misbrukt barn

Etter hendelsen, som fant sted i Pensacola i Florida ved 07-tiden tirsdag morgen, gikk politiet ut med en etterlysning. Sheriffen satte så alt tilgjengelig mannskap, 50 politibetjenter, inn i arbeidet med å finne mannen.

Mannen, som er 30 år gammel, ble pågrepet åtte timer etter hendelsen og siktet for forholdet.

Les også: - Kvinne kastet ut fordi shortsen var for kort

Ifølge New York Post hadde mannen malt om bilen i et forsøk på å slippe unna, fordi han hadde fått meg seg etterlysningen i media, han hadde derimot fortsatt merker på armen fra slåsskampen med jenta.

Les også: - Fra nå av kommer det bare til å dreie seg om sex

Mannen er nå siktet for blant annet forsøkt på kidnapping, og for å ha angrepet jenta med en kniv. Han har ifølge politiet et omfattende kriminelt rulleblad, som blant annet inkluderer seksuelt misbruk av barn.

Les også: Influenseren (26) forsvant sporløst. Så ble hun funnet død og naken i en veikant

Sheriffen: - Hun er min helt

- Han vil aldri mer komme seg fri til å gjøre noe som dette igjen, sa sheriff Simmons på en pressekonferanse denne uken.

- Vår bekymring har vært at dette ikke var første gangen han hadde gjort noe slik, sier sheriffen.

Han forteller at jenta slapp unna hendelsen men noen små skrubbsår og mindre traumer.

- Min beskjed til henne, er at hun er min helt, hun ga ikke opp, sier sheriffen.

Han hadde også følgende melding til den pågrepne sexforbryteren.

- Du lurer ikke noen. Vi vet hvem du er, og du er et udyr. Vi vet også at du er i arresten.

Rundt 300 barn kidnappes hvert år

I USA blir i overkant av 300 barn eller personer under 21 år kidnappet hvert år.

Ifølge FBI blir hundretusener av barn meldt savnet hvert år i USA, og bare i halvparten av tilfellene blir hendelsene registrert.

Av de hendelsene som blir registrert, er det bare rundt 0,1 prosent av sakene som dreier seg om barn som blir kidnappet av en fremmed. Rundt 95 prosent av tilfellene dreier seg om barn som rømmer hjemmefra.